ροή ειδήσεων

Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση καλλονής από τα Σκόπια - Χάθηκε μέσα στο κρουαζιερόπλοιο που πέρασε από Ρόδο (Φωτό)!



Τα ΜΜΕ των Σκοπίων αφιερώνουν χόρο και χρόνο καθημερινά στις σελίδες τους, για τη νεαρή αγνοούμενη που βλέπετε στη φωτογραφία...

Άφαντη παραμένει η 23χρονη, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγ. Νικολάου.

Η 23χρονη κατάγεται από τα Σκόπια. Σύμφωνα με αναρτήσεις ηλεκτρονικών εφημερίδων στη χώρα της, η 23χρονη ονομάζεται Denisa Markoska, ενώ στις έρευνες πλέον εμπλέκονται και οι αρχές της Κύπρου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι αρχές των Σκοπίων έχουν συνεχή επικοινωνία με τις κυπριακές αρχές και την οικογένεια της 23χρονης που ζει εκεί.


ΦΩΤΟ από candianews.gr

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγ. Βικεντίου, ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές για την εξαφάνιση της 23χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου για την εξαφάνιση και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος. Οι έρευνες έως και αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα και περίπου 100 επιβάτες, μετά απο κρουαζιέρα σε λιμάνια της Τουρκίας, μετέβη στο λιμάνι της Ρόδου και στην συνέχεια στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, απ'όπου απέπλευσε και το πρωί του Σαββάτου κατάπλευσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

Πηγή: candianews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *