ροή ειδήσεων

Εμπλέκουν τον Αθανασίου στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων! Στη δημοσιότητα αποκαλυπτικά στοιχεία


Τι αναφέρουν οι υποκλαπείσες συνομιλίες της ΕΥΠ...
Στο σκάνδαλο των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων εμπλέκουν το όνομα του Αθανασίου Πρόεδρος ΠΑΕ και δικηγόρος σε, υποκλαπείσα από τον κοριό της ΕΥΠ, συνομιλία τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» για λογαριασμό του «ΣΚΑΪ», υποκλαπείσες συνομιλίες...


στελεχών του ποδοσφαίρου εμπλέκουν στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων και τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη «Δίκη», κασέτες της ΕΥΠ καταγράφουν συνομιλίες ενός – μη κατονομαζόμενου – προέδρου ΠΑΕ με δικηγόρο, ο οποίος αναφερόμενος σε ορισμένες δικαστικές υποθέσεις, επικαλείται το όνομα του υπουργού Δικαιοσύνης, προκειμένου να πείσει τον συνομιλητή του πως πρόκειται για αντιμετωπίσιμες και εύκολες υποθέσεις, λόγω της κοινής καταγωγής των δικαστικών λειτουργών με τον Χ. Αθανασίου.

Μάλιστα, η εν λόγω συνομιλία τηλεφωνική συνομιλία έχει καταγραφεί στις 28 Ιουνίου 2012, ήτοι 7 ημέρες μετά την ορκωμοσία του Χαράλαμπου Αθανασίου ως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ένα έτος σχεδόν προ της τοποθετήσεως Αθανασίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης!

Το χωρίο της υποκλαπείσας συνομιλίας

28/06/12 , πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ (Β) συνομιλεί με δικηγόρο (Μ)

Β: Έλα.

Μ: Έλα ρε μπλόκαρε το μυαλό μας. Αφού είχαμε το δικόγραφο. Ο Γ είναι περιβάλλον Αθανασίου. Ήταν όμως αυτός που ήταν και στην τριμελή, που ήταν λίγο αρνητικός απέναντί μας, τότε στην αναστολή. Ζαμάνφου τύπος, έχει σπίτι στη Πέτρα της Μυτιλήνης, έχω μάθει είναι περιβάλλον Μπάμπη. Πάντως και πρόεδρος αν δεν αλλάξει τώρα 30/06 μεθαύριο, ο Κ, αυτός είναι Κερκυραίος. Η βασική δουλειά είναι ο εισηγητής, τώρα εμείς θα τσεκάρουμε αύριο αν συνταξιοδοτούνται 30/06. Πάντως, είναι περιβάλλον... Από κανένα, δύο πρόχειρα σκαναρίσματα.

B: Πώς σου φάνηκε ο Χ ;

Μ: Τέλος πάντων θα τα πούμε από κοντά.

Λίγο αργότερα ο δικηγόρος (Μ) επικοινωνεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ίδιας μεγάλης Π.Α.Ε. (Γ):

Μ: Έλα, είχε μπλοκάρει το μυαλό μου. Αφού τα είχαμε τα ονόματα: Γ, Κ και δεν είχαμε πει ότι το Γ τον είχαμε και στη τριμελή. Το είπα και στον πρόεδρο το είπα και στον Χ, ο Γ είναι Μυτιληνιός, περιβάλλον του συνονόματου του άλλου που λέγαμε, κατάλαβες του Χαράλαμπου εκεί. Ζαμάνφου και στην πέτρα Μυτιλήνης. Τώρα θα δούμε όλα τα άλλα και να ξέρεις ότι ο Σωκράτης τον σιχαίνεται τον Χ για διαφόρους λόγους για αυτό δεν θέλω να του πούμε... γιατί θα στενοχωρεθεί ο πρόεδρος, θα πει που μπλέξατε με τον μαλ... Το ξέρει ο πρόεδρος, κατάλαβες ;

Γ: Ναι. Ok.

M: Για κάποιους λόγους αλλά θα σου πω κάποια άλλη στιγμή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *