ροή ειδήσεων

“Όρθιος” και στην Πόλη ο Αστέρας!


Στο ντεμπούτο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης...
πάλεψε πολύ και κατάφερε να φύγει με βαθμό (1-1) από την έδρα της Μπεσικτας.

H Μπεσίκτας ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και άγγιξε το γκολ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Οζιακούπ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Τόρε σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Κοσίτσκι.

Στο 14΄ο Κάβλακ και στο 17΄ο Σαχάν, έχοντας καλές προϋποθέσεις, σούταραν εκτός στόχου και κάπου εκεί ο Αστέρα άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Στο 22΄ο Μπατιμπανγκά δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 26΄ο Ζησόπουλος μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά σούταρε άουτ.
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Τούρκοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Τορέ με πολύ καλό μακρινό σουτ νίκησε τον Κοσίτσκι στο 33΄.

Στο 37΄ ο Οζιακούπ σούταρε από εξαιρετική θέση πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο Αστέρα απάντησε με την κεφαλιά του Μπαράλες να φεύγει λίγο άουτ στο 39΄. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους γηπεδούχους με τον Τόρε να σουτάρει από καλή θέση άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με την Μπεσίκτας να κάνει κάποιες προσπάθειες για δεύτερο γκολ, χωρίς ωστόσο να απειλεί με διάρκεια την άμυνα του Αστέρα.

Οι Αρκάδες απείλησαν ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση στο 76΄ όταν η κεφαλιά του Μπαράλες πέρασε μόλις έξω. Το καλύτερο φαίνεται πως το φύλαγαν για το τέλος οι παίκτες του Βεργέτη καθώς στο 88΄από την προσπάθεια του Ρόλε ο Πάρα με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Ζενγίν, Ουισάλ, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Χάτσινσον, Καβλάκ, Τερέ, Σαχάν (84' Κερίμ), Εζιακούπ (69' Σόσα), Πεκτεμέκ (30' Τοσούν).

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης (76' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάτσα, Μπαντιμπανγκά (69' Πάρα), Μπαράλες (84' Γιαννιώτας).



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *