ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο ο Κουίκ



Στη Ρόδο βρίσκεται από το πρωί ο εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας... των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με φορείς της αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων του τουριστικού κλάδου και όχι μόνο.

«Τώρα που αρχίζει η Ρόδος να κάνει σιγά σιγά "ταμείο" της τουριστικής περιόδου που κλείνει, πρέπει να ακούσουμε από επιχειρηματίες και εργαζόμενους τα συμπεράσματα, ώστε να δούμε ποια προβλήματα χρήζουν από τώρα επίλυσης, για να προσπαθήσουμε να μην τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου» δήλωσε ο κ. Κουίκ κατά την άφιξή του στο νησί.

«Παράλληλα, μας απασχολεί πολύ σοβαρά το θέμα της λαθρομετανάστευσης στο ανατολικό Αιγαίο. Αγγίζει και τη Ρόδο. Είναι μία θύελλα που πρέπει άμεσα να περιοριστεί. Και προς αυτήν την κατεύθυνση, με επικεφαλής τον πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, εργαζόμαστε οι ΑΝΕΛ με συγκεκριμένες προτάσεις. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχουμε. Περισσότερα θα πούμε το μεσημέρι στις 14.00, στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω στα γραφεία του Κινήματος, εδώ στη Ρόδο» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *