ροή ειδήσεων

Το «μπαλάκι» της εκλογής Προέδρου στους ανεξάρτητους βουλευτές



Το μπαλάκι για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πέφτει εκ των πραγμάτων... στους ανεξάρτητους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Βουλευτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία καταψηφίζουν στη Βουλή τις επιλογές της κυβέρνησης διαφωνώντας με την ακολουθούμενη πολιτική.

Αν μάλιστα διαβάσουμε στα πρακτικά του κοινοβουλίου τις τοποθετήσεις τους, θα διαπιστώσουμε πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία θεωρούν τη σημερινή κυβέρνηση καταστροφική για τον λαό και τη χώρα.

Το ερώτημα που μπαίνει λοιπόν, όταν έρθει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τι θα πράξουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Θα καταψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον λαό να σταματήσει αυτό που οι ίδιοι υποστηρίζουν, την καταστροφική δηλαδή πορεία της χώρας; Ή θα ψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης και θα συνεχιστεί αυτό που οι ίδιοι κατακρίνουν με κάθε τρόπο στη Βουλή αλλά και στις έως τώρα δημόσιες τοποθετήσεις τους;

Στην πρώτη περίπτωση η καταψήφιση και η συνέπεια των εκλογών μπορεί να τους οδηγήσει εκτός Βουλής. Κάποιοι δηλαδή να ψηφίσουν για το τέλος της πολιτικής τους καριέρας. Στη δεύτερη περίπτωση ψηφίζοντας Πρόεδρο παραμένουν βουλευτές με όλα τα προνόμια που αυτό που συνεπάγεται.

Και εδώ θα κριθούν όλοι και όλες.

Ψηφίζουν υπέρ όλων αυτών των θέσεων που υποστηρίζουν τόσο καιρό και δίνουν τη δυνατότητα στον λαό να αποφασίσει το μέλλον του, ή εκλέγουν Πρόεδρο για να διατηρήσουν τα προνόμια τους σε αναντιστοιχία με τις έως τώρα απόψεις τους.

Η απόφαση είναι δική τους, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Τι είναι σημαντικότερο η χώρα και ο λαός ή το τομάρι τους; Την απάντηση θα μας τη δώσει ο καθένας τους σε ατομικό επίπεδο την ημέρα της ψηφοφορίας του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/14 16:05

    Μα φυσικά και το "τομάρι" τους θα κοιταξουν με ομπρέλα το "συμφέρον της Ελλάδας" τάχατες. Με το πρώτο αγκίστρι με δόλωμα μια "θεσούλα" στην νέα κυβέρνηση ή "ανασχηματισμό" να δεις πόσα "στόματα" θα ανοίξουν να το "χάψουν". Το ξανάδαμε το έργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/14 16:08

    Ο λαός δυστυχώς πάσχει από χρόνιο πολιτικό αλζχαϊμερ, αφού μετά από τόσα χρόνια με κομπίνες και λαμογιές, εξακολουθούν να ψηφίζουν την δικομματική δικτατορία που κατέστρεψε την χώρα. Γιατί???? Εϊναι απλό.... μόνο λαμόγια και κομπιναδόροι ψηφίζουν ..... λαμόγια και κομπιναδόρους πολιτικούς.... "Για να είναι η πολιτεία έτσι όπως είναι, σημαίνει ότι οι πολίτες είναι έτσι όπως είναι". Πλάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/14 16:10

    Μιά λαμπρή ευκαιρία για τυχοδιώκτες πολιτικούς να πάρουν ανταλλάγματα (υπουργοποίηση για παράδειγμα). Ενα ατέλειωτο και βρώμικο αλισβερίσι και συ λαέ μαλ@@@@νε πλήρωνέτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/14 03:10

    Αφου το θεμα σου εχει και ονομα (σε ποιον απευθυνεσαι),γιατι δεν το γραφεις ευθεως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *