ροή ειδήσεων

Δημιουργήθηκε το χάπι που κάνει τους ανθρώπους… έξυπνους – Δείτε πόσο κοστίζει



Σε μια εντυπωσιακή ανακοίνωση προέβη πρόσφατα η φαρμακευτική εταιρεία Nootrobox...
Όπως λέει, δημιούργησε χάπια που αυξάνουν την… εξυπνάδα των ανθρώπων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για χάπια που βοηθούν τον εγκέφαλο να βρίσκεται σε… φουλ φόρμα, να λειτουργεί εν προκειμένω στο ανώτερο σημείο τους ενισχύοντας την μνήμη, την συγκέντρωση και την προσοχή.

Τα συστατικά του “μαγικού” χαπιού είναι το βότανο ύσσωπος (ή bacopa), γνωστό από τον Ιπποκράτη, το αμινοξύ L-theanine, που απελευθερώνει την ντοπαμίνη και την σεροτονίνη από τον εγκέφαλο, που με την σειρά τους προκαλούν ευφορία και συγχρόνως διεγείρουν την προσοχή και τη μάθηση και λίγη ποσότητα καφεΐνης για να προκαλείται εγρήγορση στον εγκέφαλο.

Τα χάπια έχουν πράσινο χρώμα και βρίσκονται μέσα σε μπλε μπουκάλια. Μπορεί κάποιος να παραγγείλει 30 χάπια για 29,70 δολάρια, 70 χάπια για 59 δολάρια και 7 χάπια, για δοκιμή, με 9 δολάρια. Σύμφωνα με συντάκτη του Businessinsider, Dylan οποίος και δοκίμασε το χάπι εξυπνάδας, με την χρήση του είχε την δυνατότητα να συγκεντρώνεται ευκολότερα, να έχει λιγότερο άγχος ενώ σύμφωνα με τους οικείους του έδειχνε να έχει μεγαλύτερη ενέργεια και να είναι πιο ομιλητικός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν μόνο ένα χάπι το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ κάποιοι έχουν πάρει και έξι ημερησίως.
Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων έχει κρίνει ασφαλή τα συγκεκριμένα συμπληρώματα.

Τα συμπληρώματα διατροφής παρουσιάζουν εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το 2020 θα φτάσουν τα 60 δις δολάρια.

techit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *