ροή ειδήσεων

Μαραθώνιος στη Ρόδο


Ο πρώτος Μαραθώνιος της Ρόδου, είναι γεγονός!
Πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Οκτωβρίου κατά μήκος της δυτικής ακτής της Ρόδου,... σε μια ήπια παραθαλάσσια διαδρομή με κατάληξη στο κέντρο της Πόλης στο ΑΚΤΑΙΟΝ απέναντι από το γραφικό Μανδράκι, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.
Η εξαιρετική διαδρομή του Μαραθωνίου θα επιτρέψει στους δρομείς να έχουν την βέλτιστη δυνατή πορεία σε συνδυασμό με την απόλαυση του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου και των τοπίων της Ρόδου.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει την επίσημη έγκριση του ΣΕΓΑΣ, η οποία διασφαλίζει την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα, αλλά και των επιδόσεων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτόν.
Εκτός από τον Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί παράλληλα Ημι-μαραθώνιος 21 χιλιομέτρων, αγώνας 10 χιλιομέτρων και ανεπίσημος αγώνας 5 χιλ. χωρίς χρονομέτρηση, Ο Μαραθώνιος είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου, του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.




Στο μεταξύ, η adidas, που θέτει το τρέξιμο και κάθε μορφή άθλησης στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, βρίσκεται δίπλα σε κάθε νέα προσπάθεια για καλύτερο τρόπο ζωής και στηρίζει δυναμικά τον 1ο Μαραθώνιο της Ρόδου. Συγκεκριμένα, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών και επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα μετατρέψει το τοπικό κατάστημα adidas σε κόμβο πληροφόρησης και ενημέρωσης σχετικά με το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την τοπική κοινωνία της Ρόδου.
Από το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, 9:00π.μ.-6:00μ.μ., η adidas προσκαλεί όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν στον αγώνα, να παραλάβουν από το κατάστημα adidas, το ειδικά διαμορφωμένο kit με όλα τα απαραίτητα υλικά για τη συμμετοχή τους.
Το kit περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο microchip χρονομέτρησης, το επίσημο t-shirt του αγώνα, καθώς και τον χάρτη της διαδρομής.
Η adidas δίνει την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και ηλικίας, να συμμετάσχουν στη διαδρομή των 5 χλμ. Πρόκειται για μία διαδρομή η οποία δεν περιλαμβάνει κόστος συμμετοχής και δεν χρονομετρείται, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε Ρόδιους φίλους των αγώνων δρόμου και μέλη αθλητικών σωματείων να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του 1ου Μαραθωνίου της Ρόδου.
Η εγγραφή στη διαδρομή 5 χλμ θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών και πραγματοποιείται στο κατάστημα της adidas.
Επίσης, όλοι οι αριθμοί των δρομέων που συμμετέχουν στον Αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός/ή δρομέας θα κερδίσει ένα πλήρη εξοπλισμό τρεξίματος adidas.
Η πρωτοβουλία για τον 1ο Μαραθώνιο Ρόδου, ανήκει στην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου-Βακιάνη, η οποία από το Δεκέμβριο του 2013 συντονίζει την τοπική διοργάνωση.
Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: "Είναι μεγάλη μας τιμή που η adidas, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και το τοπικό της κατάστημα, στηρίζει τον Μαραθώνιο της Ρόδου και την έντονη προσπάθεια να εντάξουμε το νησί μας στο χάρτη των πόλεων που διοργανώνουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Η στήριξη της adidas αποτελεί μεγάλη αναγνώριση για τον Μαραθώνιο της Ρόδου και αποδεικνύει την δυναμική του! Ο Μαραθώνιος της Ρόδου με την επίσημη έγκριση του ΣΕΓΑΣ, την τοπική υποστήριξη όλων των φορέων και την στήριξη των χορηγών έχει όλα τα εφόδια να καθιερωθεί και να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητών από όλο τον κόσμο!»
Σημειώνεται πως, το κόστος συμμετοχής στους επίσημους αγώνες του Μαραθώνιου, του ημιμαραθώνιου και της διαδρομής των 10χλμ, είναι μειωμένο κατά 50% για τους Δωδεκανήσιους και τους Κυκλαδίτες δρομείς και οι εγγραφές στην Ρόδο γίνονται στο πρακτορείο Contours, τηλ. 22410 36001.
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδας του Αγώνα www.roadstorhodes.com

http://money-tourism.blogspot.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/9/14 22:16

    Εγώ θα πρότεινα στον Κουσουρνά να διοργανώσει μαραθώνιο "καθαίρεσης παράνομων πινακίδων", άλλωστε το είχε υποσχεθεί ότι "μέχρι κάποιον Σεπτέμβρη" θα τις αποκαθηλώσει.... έτσι για να μας θυμίζει πόσο αναξιόπιστοι και καραγκιόζηδες είναι οι πολιτικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου Μαριετα . Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *