ροή ειδήσεων

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ


ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Απ ότι δείχνουν τα γεγονότα και βάσει στοιχείων που έρχονται από τις μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, η κατάσταση στην Ελλάδα έχει γίνει πλέον πολλή σοβαρή, αφού η Χώρα μας αποτελεί κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων φανατικών ισλαμιστών.


Διάφορα ακριτικά σημεία, όπως η Ορεστιάδα, η Λέσβος, η Χίος και άλλα πολλά, αφού τα σύνορά μας είναι διάτρητα, αποτελούν πύλες εισόδου και εξόδου τόσο λαθρομεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσο και ευρωπαίων πολιτών αραβικής καταγωγής.


Οι Ελληνικές αρχές έχουν στοιχεία ότι στην Χώρα μας υπάρχουν άτομα αραβικής καταγωγής που ανήκουν σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και θεωρούνται ύποπτα για στενές σχέσεις με τους ψυχωτικούς τζιχαντιστές.


Αυτό φυσικά δεν είναι και κανένα επτασφράγιστο μυστικό, αφού σε κάποιες δημόσιες μουσουλμανικές συγκεντρώσεις τώρα τελευταία έκανε την εμφάνισή της και η σημαία του Ισλαμικού κράτους. Βλέπεις στην Χώρα της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας», οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιούν θρησκευτικές συγκεντρώσεις και να καταφέρονται κατά της θρησκείας της Χώρας που τους ανέχεται, ενώ την ίδια στιγμή πολιτικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος απαγορεύονται.


Βλέπουμε λοιπόν και είναι πλέον πασιφανές, -μόνο οι φανατικά ηλίθιοι εθελοτυφλούν- ότι καθημερινά ενισχύεται και ισχυροποιείται μια απειλή, η οποία πολύ σύντομα είναι πιθανό να αποβεί καταστροφική, γιατί ήδη είναι λίαν επικίνδυνη. Και εδώ δεν κινδυνολογούμε ή προβαίνουμε σε ρατσιστικά σχόλια, αλλά ομιλούμε βάσει των στοιχείων και των γεγονότων, καθώς και βάσει της κοινής λογικής.


Ας μην λησμονούμε ότι η Πατρίδα μας συμπεριλαμβάνεται μέσα στις χώρες που οι φανατικοί ισλαμιστές προτίθενται να κατακτήσουν προκειμένου να εδραιώσουν το Χαλιφάτο τους. Αναμφισβήτητη απόδειξη ο χάρτης που το Ισλαμικό κράτος έσπευσε να τυπώσει και να μοιράσει στους πιστούς του.


Και η κυβέρνηση των ανθελλήνων τι κάνει γι αυτό;
Αφ ενός μεν ψηφίζει αντιρατσιστικούς νόμους κατοχυρώνοντας και ισχυροποιώντας τα δικαιώματα όλων αυτών που μας χαρακτηρίζουν άπιστους και επιδιώκουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό.
Αφ ετέρου δε σχεδιάζει να αναγείρει θρησκευτικό ή θρησκευτικούς τόπους λατρείας αυτών των παρείσακτων φανατικών, τόπους που αναμφισβήτητα θα αποτελούν εστίες κατήχησης, μίσους, προπαγάνδας και προβολής της τζιχάντ.


Αλλά το πλέον σοβαρό όλων είναι η αμέριστη συμπαράσταση, υποστήριξη, αρωγή που δείχνουν οι ανεύθυνοι και επικίνδυνα αφελείς απάτριδες και άθεοι βουλευτές και στελέχη της αριστεράς, προς όλους αυτούς που έφυγαν από τις μεσαιωνικές και σκοταδιστικές κοινωνίες τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και με θράσος περιφρονούν την θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας, προσπαθώντας να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας και να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε κοινωνία του λιθοβολισμού, του φανατισμού, της απάνθρωπης αγριότητας και της παιδεραστίας. Να κάνουν την Ελλάδα ζούγκλα, όπως ακριβώς ο τόπος που δραπέτευσαν.


Έτσι λοιπόν όλοι αυτοί, οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές που δηλώνουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια τους, ας προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να αντικρύσουν αυτά τα «αδέλφια», να βιάζουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους.


Μπορεί εν μέσει οδώ να λυντσαριστούν από μαινόμενο πλήθος επειδή έκαναν ένα σχόλιο ή διατύπωσαν κριτική για τον θρησκευτικό φανατισμό τους ή γιατί επισήμαναν, σε μια προσπάθεια να τους κάνουν να εντρυφήσουν στην προλεταριακή λογική (!!!!!) ότι «Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού».


Όλοι θυμόμαστε την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση μουσουλμάνων που οργάνωσαν οι διεθνιστικές αριστερές οργανώσεις των άεργων και τεμπέληδων και που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε Καμπούλ. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη όταν οι φανατικοί γονάτιζαν στην μέση της Πανεπιστημίου ουρλιάζοντας «Αλλάχ Ου ακμπάρ» και οι «κοινωνικοί επαναστάτες» διοργανωτές προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, λέγοντας τους ότι ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι ταξικός και όχι θρησκευτικός.


Παρ ολίγο να βρεθούν κρεμασμένοι στις κολώνες της ΔΕΗ. Επίσης όλοι θυμόμαστε την ολιγωρία και την αδιαφορία που επέδειξε η κυβέρνηση και ειδικά ο τότε υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Δένδιας, προκειμένου να απαγορεύσουν αυτή την αντισυνταγματική εκδήλωση, γιατί βάσει αυτού του έρημου του συντάγματος που η κυβέρνηση Σαμαρά έχει κάνει κουρελόχαρτο, μόνο Έλληνες Πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται και να διαδηλώνουν.


Ας βγάλουν λοιπόν τον σκασμό όλοι οι δήθεν ανθρωπιστές και ας εγκαταλείψουν την διαλεκτική του ισοπεδωτισμού και της παρακμής, καθώς και της ενθάρρυνσης των λαθρομεταναστών διότι το κεφάλι τους κινδυνεύει εξίσου. Και ο κύριος Τσίπρας ας σταματήσει επιτέλους να διατυμπανίζει ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός της Χώρας θα τους επιτρέψει να φέρουν εδώ και τις οικογένειές τους, γιατί πολύ σύντομα οι αποκεφαλισμοί, οι σταυρώσεις, οι ομαδικές εκτελέσεις, οι δημόσιες μαστιγώσεις και οι εξευτελισμοί που δείχνουν τα ΜΜΕ δεν θα είναι με φόντο την έρημο, αλλά την πλατεία Συντάγματος.


Τέλος πάντων αν έχουν πλεονάζοντα αποθέματα ανθρωπισμού, ας τα διαθέσουν στις χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.


Αλλά αυτό δεν καταδεικνύει «μεγαλοπρέπεια» και «επαναστατική ευρύτητα» πνεύματος.
Και ας μην θεωρηθούν αυτά τα λόγια υπερβολικά. Ήδη η κατάσταση με την αθρόα καθημερινή εισβολή λαθρομεταναστών, έχει ξεφύγει από κάθε όριο.


Ήδη μέσα στις πόλεις, στις συνοικίες, στις πλατείες, στα χωριά μας έχουν δημιουργήσει συμμορίες και απ ότι φαίνεται από τα στοιχεία ξένων μυστικών υπηρεσιών και ιδεολογικούς θύλακες, που όταν δεν σφάζονται μεταξύ τους για έσοδα που προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και πορνεία, σφάζουν Έλληνες Πολίτες αφού τους ληστέψουν, τους βιάσουν και τους βασανίσουν.


Φανταστείτε λοιπόν όλον αυτόν τον συρφετό κατηχημένο και κατευθυνόμενο μέσα από τόπους λατρείας.
Το θεωρείτε εξαιρετικά δύσκολο μια Κυριακή φανατισμένοι και αφιονισμένοι να επιτεθούν σε κάποια Χριστιανική εκκλησία, το θεωρείτε υπερβολικό κάποια δεδομένη στιγμή να βρεθούν πάνοπλοι;


Τι έχουν να χάσουν από την επίγεια ζωή, εκτός από την αθλιότητά τους. Αντιθέτως εάν σκοτώσουν άπιστους, εάν συλήσουν εκκλησίες, εάν βιάσουν, εάν βάψουν τα χέρια τους στο αίμα, εάν δώσουν την ζωή τους για την τζιχάντ, βάσει των κηρυγμάτων των κληρικών τους, βάσει αυτών που υπαγορεύει η θρησκεία τους, θα πάνε στον παράδεισο και θα απολαμβάνουν όλες τις ηδονές. Νομίζω ότι δεν λέμε ψέμματα και όλα αυτά είναι καθημερινότητα σε χώρες όπως η Συρία και το Ιράκ.


Ας σταματήσει λοιπόν σύσσωμος ο πολιτικός συρφετός των ανεύθυνων και ισοπεδωτών, των ανθελλήνων και δοσίλογων να υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των αλλοδαπών και να καταφέρεται κατά των δικαιωμάτων των Ελλήνων, ας πάψει να στηρίζει τα θρησκευτικά δικαιώματα των αλλόθρησκων και να περιορίζει και να θέτει σε κίνδυνο τα θρησκευτικά δικαιώματα των Χριστιανών.


Διότι θεωρείται έγκλημα και προδοσία, να τίθεται σε οξύτατο κίνδυνο, η Πατρίδα, η Θρησκεία και ο Λαός μας, από τους άθλιους πολιτικούς χειρισμούς και τις ανθελληνικές πρακτικές του άνομου κατεστημένου.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/9/14 19:39

    Να σημειωσουμε εδω οτι κυβερνηση ειναι ο Σαμαρας-Βενιζελος και οχι ο Τσιπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/14 20:22

    Όσο έχουμαι τα δυο "λιοντάρια" Σαμαρά κα Βενιζέλο και στη μέση τη Ρεπούση εγώ "ειλικρινά" δεν φοβάμε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *