ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΟΣ


Αναγνώστης:
Αν θέλετε να μάθετε για το πόσο ενδιαφέρονται οι αρμόδιοι του δήμου μας...
για την τουριστική προβολή του νησιού, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον δρόμο προς το Τσαϊρι που έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Μα καλά, κανείς τους δεν πέρασε ούτε μια φορά να δει σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος αυτός? Τώρα θα μου πεις, μήπως είναι και ο μοναδικός? Στο Φαληράκι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι καθαρίζονται από κάποιον οδοκαθαριστή μια στις τόσες. Το υπόλοιπο είναι φαίνεται κατά την γνώμη τους «καθαρό». Μάλλον είναι της φιλοσοφίας ότι όταν βρέξει, το νερό θα τα παρασύρει στην θάλασσα. Από δω θα καταλάβει κανείς το ποιόν των ανθρώπων που μας κυβερνούν. Κάποιος επιχειρηματίας έχει εγκαταστήσει κάδους ανακύκλωσης χάρτου, μόνο που κατάντησαν εστίες υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Και οι αρμόδιοι τι κάνουν? Όποιος θέλει κολλάει αφίσες, φυτεύει πινακίδες και κανείς μα κανείς δεν εφαρμόζει τους νόμους. Δεν σας ζητήσαμε κύριοι να χτίσετε τον Κολοσσό, καθαριότητα σας ζητήσαμε, καθαριότητα που την πληρώνουμε κάθε μήνα και δεν την έχουμε. Για να δούμε και τους «καινούργιους» τι θα κάνουν αλλά αν δούμε με ποια «παλιά» και «αποτυχημένα» πρόσωπα αποτελούνται, μάλλον μια από τα ίδια προβλέπεται να έχουμε!!!!
Ορφανίδης Δ.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/14 10:45

    ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ,,,,,,,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .........ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..........ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/14 19:35

      Το τμήμα υγιεινής έχει διευθυντή , ο διευθυντής έχει αντιπεριφερειάρχη , ο αντιπεριφερειαρχης έχει περιφρειάρχη , ο περιφερειάρχης έχει υπουργό , ο υπουργός έχει πρωθυπουργό που εκλεγουμε τα ζώα εμείς!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/14 15:06

    εγω λεω να απευθυνθούμε σε όλους που ρίχνουν τα σκουπίδια στους δρόμους, που χεζουν τα σκυλια τους και δεν τα καθαρίζουν και πολλά άλλα. Ο κλασσικός ο μ ο Ελληνας. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Για αυτο ακριβως καταντήσαμε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/14 21:09

    Και να σκεφτείς ότι εκεί γύρω υπάρχουν εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις και κανείς δεν κάνει τον κόπο να τα καθαρίσει έστω και ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά τον χρόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *