ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Τοποθέτησαν πινακίδα για ένα έργο που μόνο ένας Θεός ξέρει πότε θα ξεκινήσει!


Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε, με κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, αλλά αυτό που συμβαίνει.... στην περιοχή μας, και ειδικότερα στο ποτάμι της Κρεμαστής σίγουρα μπορεί κανείς να την... κατατάξει στις "απίστευτες ιστορίες"!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις πρόσφατες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές διατυμπανίστηκε... δεόντως, πως όλα εξελίσσονται καλά για την κατασκευή της νέας γέφυρας στο ποτάμι της Κρεμαστής και πως από στιγμή σε στιγμή θα ξεκινούσαν οι εργασίες! Ότι, έγινε επιτόπια επίσκεψη, παρουσία των αρμόδιων υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου, τοποθετήθηκε και η σχετική ενδεικτική πινακίδα με το ύψος της δαπάνης του έργου, και σύμφωνα με Δελτία Τύπου που δόθηκαν στη δημοσιότητα... εγκαταστάθηκε και ο εργολάβος!


Μάλιστα, σ΄ όλα αυτά δεν παρέλειψαν να συμπληρώσουν ότι τακτοποιήθηκε και το θέμα της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων από το σημείο εκείνο, καθώς το έργο θα καθυστερούσε να παραδοθεί!



Αλλά, τελικά, όπως διαπιστώθηκε, απ΄ όλα τα προαναφερόμενα, μόνο η... πινακίδα μπορεί να θεωρηθεί ως η πλέον "σωστή" και "έγκυρη"! Τα υπόλοιπα ίσως να υπέκρυπταν προεκλογική... "καμπάνια"!

Διότι ούτε ο εργολάβος εγκαταστάθηκε, αλλά ούτε και οι εργασίες ξεκίνησαν!

Και το χειρότερο; Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαρ. Κόκκινο, το έργο δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε στο άμεσο μέλλον, καθώς δεν έχει ακόμη... ωριμάσει (!!!) αφού, - σύμφωνα με όσα δήλωσε, - δεν έχουν ολοκληρωθεί, προφανώς, όλες εκείνες οι διαδικασίες που απαιτούνται για να ξεκινήσει το μεγαλεπήβολο αυτό έργο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια μας κοροϊδεύουν ότι ΘΑ γίνει, προκειμένου να σταματήσει να γελά και ο κόσμος με την ιρλανδική διάβαση που κόστισε τη ζωή σε δύο συνανθρώπους μας και ξεσήκωσε (δικαιολογημένα) θύελλα αντιδράσεων!

Δηλαδή, πιο απλά, τοποθέτησαν μια πινακίδα για ένα έργο που μόνο ένας Θεός ξέρει πότε θα ξεκινήσει!..

Και καλά θα κάνει (ο Θεός) να βάλει και το χέρι του για να μην έχουμε κανένα... παρατράγουδο την περίοδο των βροχών!

topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *