ροή ειδήσεων

Ικανοποιημένοι οι Σκανδιναβοί από τα ξενοδοχεία Ρόδου και Κω



Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγει η TUI NORDIC...

Πρωτοφανείς δείκτες ικανοποίησης από τους Σκανδιναβούς τουρίστες για τα ελληνικά ξενοδοχεία και τους προορισμούς, αποκάλυψε από την τακτική έρευνα που διεξάγει η TUI NORDIC, η υπεύθυνη της εταιρίας Johanna Strand, στην επίσημη συνέντευξη - παρουσίαση της εξαιρετικής GREKLAND PANORAMA που μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία, διοργανώνεται σε μεγαλύτερο χώρο στη Στοκχόλμη, στο διάστημα 13 - 15 Φεβρουαρίου 2015.

Σε όλες τις βαθμολογίες οι ελληνικοί προορισμοί και τα ξενοδοχειακά καταλύματα σε Ρόδο, Κω, Κρήτη και Σάμο καταλαμβάνουν τις τέσσερις από τις πέντε πρώτες θέσεις και ακολουθούν προορισμοί από την Ισπανία, την Τουρκία, κ.λπ..
Κάποιοι εκπρόσωποι μικρότερων tour operators ανέφεραν ότι από τον Ιούνιο και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ενώ διέθεταν αεροπορικές θέσεις, δεν έβρισκαν δωμάτια σε καταλύματα, γεγονός όμως απόλυτα φυσιολογικό, αφού δεν είχαν φροντίσει να κλείσουν δωμάτια guarantee!!!.

Πιο αναλυτικά, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης έκθεσης το 2014, η διοργανώτρια εταιρία North Events επενδύει σε ακόμη πιο δυναμική προβολή της Ελλάδας μεταφέροντας τη 2η διοργάνωση της έκθεσης στο μεγαλύτερο θολωτό εκθεσιακό κέντρο του κόσμου, το ERICSSON GLOBE, στην Στοκχόλμη, σε μία συνολική έκταση 4.200 τμ. και προσδοκώντας σε τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες.

Στελέχη των tour operators ανάφεραν ότι η ζήτηση για την Ελλάδα ήταν μεγάλη για τη φετινή περίοδο, αλλά δεν στάθηκε δυνατόν να απορροφηθεί εξ ολοκλήρου, καθώς την περίοδο αιχμής δεν υπήρχαν επαρκή διαθέσιμα δωμάτια στους μεγάλους προορισμούς.

Τόνισαν ότι ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών τους από τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες και υποδομές ήταν πολύ υψηλός, αλλά όπως ανέφεραν, κατεγράφησαν ορισμένα προβλήματα σε επίπεδο δημόσιων υποδομών (π.χ. Αεροδρόμια και οδικό δίκτυο).

Πηγή: Χρήμα και Τουρισμός

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *