ροή ειδήσεων

«Ηρθα από τη Ρόδο για την Γκάγκα»



Περίμεναν ώρες στο αεροδρόμιο για την υποδεχτούν, έμειναν μέρα-νύχτα έξω από το ξενοδοχείο... της μήπως και καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία της, ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να την απολαύσουν ζωντανά επί σκηνής, την αποθέωναν καθ' όλη τη διάρκεια του εντυπωσιακού σόου της... Ποιοι είναι όμως αυτοί που αποτελούν το πιστό ελληνικό κοινό της Λέιντι Γκάγκα;

Από την εικόνα που σχηματίσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ το κοινό αυτό κινείται κυρίως στις μικρές ηλικίες. Είναι έφηβοι και έφηβες που έχουν βρει στο πρόσωπο της εκκεντρικής ποπ σταρ ένα σύγχρονο είδωλο το οποίο χρησιμοποιεί την πρόκληση ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια, υπερασπίζεται με πάθος τη διαφορετικότητα, είναι σκληρή αλλά και ταυτόχρονα συναισθηματική, ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αγγίξει το όνειρό της και παράλληλα είναι, όπως περίτρανα απέδειξε, μια καταπληκτική σόου γούμαν και μάλιστα με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες.

Εντυπωσιακό σόου
Αυτά τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της Λέιντι Γκάγκα έχουν γοητεύσει τους χιλιάδες πιτσιρικάδες, που μπορεί να μην κατάφεραν να γεμίσουν το OAKA, είχαν ωστόσο την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

«Τη θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου. Μου αρέσει και ως καλλιτέχνης και ως χαρακτήρας» μας είπε η 18χρονη Κική, που ταξίδεψε από τη Ρόδο για να δει από κοντά τη Λέιντι Γκάγκα. Δεν δίστασε μάλιστα να έρθει στη συναυλία με μαύρο εφαρμοστό κορμάκι, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες ακολουθώντας τα πρότυπα μόδας που λανσάρει η αγαπημένη της τραγουδίστρια. Μαζί με την Κική ταξίδεψε από τη Ρόδο στην Αθήνα και ο 18χρονος Ταρίκ, ο οποίος επίσης επέλεξε να ντυθεί αρκετά εκκεντρικά για να πάει στη συναυλία. «Κάναμε αρκετά έξοδα για να έρθουμε μέχρι εδώ αλλά άξιζε τον κόπο. Αγαπώ τη φωνή της, αγαπώ την εικόνα της, από την οποία εμπνέομαι χωρίς όμως να τη μιμούμαι, είναι αξεπέραστη» μας είπε.



Στη συναυλία συναντήσαμε όμως και πολλούς άνω των 40. Οχι δεν ήταν και αυτοί φαν της Γκάγκα. Αναγκάστηκαν να έρθουν για να συνοδέψουν τα παιδιά τους, ηλικίας από 5 έως 15 ετών.

«Της κόρης μου της αρέσει πολύ και αφού είναι μικρή και δεν μπορούσε να έρθει μόνη της, την έφερα εγώ» μάς είπε η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού. Το ίδιο ακριβώς έκαναν και αρκετοί μπαμπάδες.




Η Λέιντι Γκάγκα τυλιγμένη με την ελληνική σημαία. Στο φινάλε της συναυλίας αποχαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά: «Σας αγαπώ, φιλάκια, μωράκι...»


Ακόμη και οι γονείς όμως, οι περισσότεροι από τους οποίους ήρθαν με βαριά καρδιά, φάνηκαν να εντυπωσιάζονται από το φαινόμενο «Λέιντι Γκάγκα».


Τη θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου. Μου αρέσει και ως καλλιτέχνις και ως χαρακτήρας (Κική)

Γιατί ενώ περίμεναν να δουν μια εκκεντρική Αμερικανίδα που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να γδύνεται και να προκαλεί, απόλαυσαν ένα σόου υψηλών προδιαγραφών με μια ποπ σταρ ασυγκράτητη που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά κυρίως μουσικά, που τραγουδά πολύ καλά, που σέβεται το κοινό της, που θαυμάζει την Ελλάδα και την ιστορία της, που δεν κρύβει το παρελθόν της, που δακρύζει με τα γράμματα των θαυμαστών της, που τους προτρέπει όλους να ακολουθήσουν το όνειρό τους, που είναι πεπεισμένη πως οι Ελληνες θα ξεπεράσουν την κρίση και που τα δίνει όλα για να προσφέρει σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο το σόου της ζωής τους. Και που στο φινάλε τους αποχαιρετάει στα ελληνικά με τις λίγες ελληνικές λέξεις που φρόντισε να μάθει: «Σας αγαπώ, φιλάκια, μωράκι...».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *