ροή ειδήσεων

Το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου που έχασε το παιδί του! – Τι λέει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την φωτιά στο Σούπερ Μάρκετ «Παναγιωτάς»




Την ώρα που τα μέλη μιας οικογένειας θρηνούν το ίδιο τους το παιδί, που έχασαν τόσο άδικα,...
την ίδια στιγμή το μυαλό τους πηγαίνει σε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. Πρόκειται για την οικογένεια του κ. Βασίλη Παναγιωτά, η οποία «εκφράζει την επιθυμία αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου 
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR1301727180005718030080447
καθώς επίσης και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Ανδρέας» με τη μορφή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης».

Βέβαια, είναι κάτι που το είχαμε αναφέρει και χθες. Ότι, ο κ. Βασίλης Παναγιωτάς, ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος που εκδηλώθηκε χθες η φωτιά, είναι από τους συντοπίτες μας που η φιλανθρωπία του συζητείται στην κοινή γνώμη του νησιού μας. Έχει βοηθήσει πάμπολλες φορές συνανθρώπους μας, και Ιδρύματα, τα οποία συχνά-πυκνά τον ευχαριστούσαν για την βοήθεια και την συμπαράστασή του.

Έτσι, λοιπόν, και τώρα. Σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές ζήτησε να δοθούν χρήματα στο Νοσοκομείο και τρόφιμα στο Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα, στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού Παναγιώτη.

ΟΣΟΝ αφορά την τραγωδία στο super market «Παναγιωτάς», στ΄ Αφάντου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγιναν γνωστά τα εξής:

«Σήμερα (χθες) Πέμπτη περί ώρα 17:25 ξέσπασε πυρκαγιά στο Σούπερ Μάρκετ Παναγιωτάς που βρίσκεται στο 25ο χλμ Ρόδου-Λίνδου στην περιοχή Αφάντου.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία μας με 12 υδροφόρα οχήματα και 27 υπαλλήλους. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε μετά από δυο ώρες περίπου αφού κατέκαψε τρόφιμα και εμπορεύματα.
Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης βρέθηκε απανθρακωμένη σορός αγνώστου μέχρι στιγμής ανδρός η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου θα ακολουθήσει νεκροψία.
Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε από την πρώτη στιγμή ο Διοικητής της Π.Υ Ρόδου Πύραρχος κ. Χρήστος Γκολφίνος. Στην κατάσβεση βοήθησαν ενεργά πυροσβεστικά οχήματα, του Δήμου Ρόδου και της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.
Για τα αιτία της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας».

http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *