ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα σημαντική αγορά για την Inditex



Το νέο της κατάστημα στην Ερμού 56 εγκαινίασε η Oysho, η ισπανική αλυσίδα εσωρούχων... και homewear του ομίλου Inditex, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά.

Το νέο κατάστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας, καθώς παρουσιάζει τη νέα φιλοσοφία και εικόνα των καταστημάτων. Εχει επιφάνεια 200 τμ και εκτείνεται σε δύο ορόφους, ισόγειο και υπόγειο. Η αλυσίδα Oysho δημιουργήθηκε το 2001 με σκοπό να μεταφέρει το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Zara και στην αγορά των εσωρούχων και homewear.
Στην ελληνική αγορά η Oysho διαθέτει 18 καταστήματα σε Αθήνα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ρόδο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμάτα και Κρήτη. Διεθνώς, λειτουργούν περισσότερα από 550 καταστήματα Oysho σε 40 χώρες στην Ευρώπη, Αφρική, Αμερική και Ασία. Από το 2011 λειτουργεί και το online κατάστημα σε 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, η Ελλάδα υπήρξε πάντα μια σημαντική αγορά για την Inditex, φιλοξενώντας περισσότερα από 150 καταστήματα των αλυσίδων του ομίλου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *