ροή ειδήσεων

Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το iPhone 6 – Πόσο θα κοστίζει



Οι μεγάλες ανακοινώσεις έγιναν εν χορδαίς και οργάνω, καθώς κατά την παρουσίαση... του νέου εκλεκτού μέλους της Apple -του iPhone 6-, ακούστηκε για πρώτη φορά και το νέο τραγούδι των U2.

Η πολυαναμενόμενη στιγμή για τα εκατομμύρια των ορκισμένων οπαδών των iPhone έφτασε και ήδη από τις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πωλήσεις της συσκευής στις τρεις εκδοχές της. Φευ, η Ελλάδα (όπως ήταν αναμενόμενο) δεν ανήκει στις μεγάλες αγορές, ως εκ τούτου δεν πρόκειται να προμηθευτεί τόσο άμεσα τις νέες συσκευές. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα αργήσει η ώρα της προώθησης του νέου iPhone στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο. Όπως σημειώνει το News.gr, οι Vodafone και Cosmote, σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν την Τετάρτη, δεν αναφέρουν συγκεκριμένη περίοδο διάθεσης, αλλά το γεγονός ότι τονίζουν ότι οι δύο νέες συσκευές της Apple «αναμένονται σύντομα» είναι ακόμη ένδειξη ότι η διάθεση θα αρχίσει πιθανότατα τον επόμενο μήνα.

Οι τιμές



Μεγάλο ερωτηματικό παραμένουν, πάντως, και οι τιμές των νέων iphone για την ελληνική αγορά. Όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις χώρες της Ευρώπης που θα κυκλοφορήσει άμεσα η τιμές ξεκινούν από 670 ευρώ στην Αγγλία και φτάνουν τα 999 ευρώ για το μεγάλο μοντέλο.

Οι νέες συσκευές θα ονομάζονται iPhone 6 και iPhone 6 Plus, οι διαστάσεις τους θα είναι 4,7 ίντσες και 5,5 ίντσες αντίστοιχα (σημειώνεται ότι ο iPhone 5S διαθέτει οθόνη 4 ιντσών). Η ανάλυση της οθόνης του iPhone 6 είναι 1 εκατ. pixels ενώ τoυ iPhone 6 plus είναι 2 εκατ. pixels.

Στις ΗΠΑ η τιμή του iPhone 6 Plus διαμορφώνεται στα 299 δολ. (με διετές συμβόλαιο) για τη συσκευή των 16 GB, στα 399 δολ, για τα 64 GB και φτάνει τα 499 δολ. για συσκευές χωρητικότητας 128 GB. Οι αντίστοιχες τιμές για το iPhone 6, είναι 199 δολ., 299 δολ. και 399 δολ.

Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τις 19 Σεπτεμβρίου στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης και της Ιαπωνίας ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές των νέων iphone στις ευρωπαϊκές χώρες – που αποτελούν πρόγευση για τις τιμές στην Ελλάδα – ξεκινούν από τα 670 ευρώ για το iphone 6 των 16 GB στην Αγγλία και στην ίδια χώρα το iphone 6 plus 128GB φτάνουν τα 980 ευρώ. Στη Γερμανία το iPhone 6 16GB ξεκινά από τιμή 699 ευρώ και το iPhone 6 Plus 16GB ξεκινάει από τιμή 799 ευρώ.

techit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *