ροή ειδήσεων

Αλλαγές στην Meeting Point Hellas



Περισσότερες αλλαγές στην Meeting Point Hellas, καθώς ο Κυριάκος Μαστρίδης ανέλαβε ως νέος Περιφερειακός Διευθυντής της Meeting Point Hellas στη Ρόδο...

Ο Κυριάκος Μαστρίδης μετακινήθηκε στην MPH, έχοντας πάνω από 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, τόσο στο ξενοδοχειακό κλάδο, όσο και πιο πρόσφατα στον εισερχομένο τουρισμό (ΖΕΥΣ).
O Γιώργος Χαιρέτης, CEO της Meeting Point Hellas, τόνισε ότι «με τον ερχομό του κ. Κυριάκου στην εταιρία, θέλουμε να αναδείξουμε τη δέσμευσή μας στον προορισμό της Ροδου.
Είμαστε ευτυχείς που εχουμε ένα τέτοιο δυναμικό και εμπειρο στελεχος να μας υποστηρίξει στα σχέδια ανάπτυξης της εταιρίας μας. Η Ρόδος, μαζί με την Κρήτη, είναι οι μεγαλυτεροι προορισμοί για τους πελάτες μας και θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο στους εν λόγω προορισμούς, τόσο προϊόντικά, οσο και στο ανθρωπινο δυναμικο. Κανουμε συνεχείς αλλαγές μόνο και μόνο για να ειμαστε σε θέση να βελτιώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας και την ποικιλία των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας."



Η κα Jouny, CEO της Meeting Point International σχολιάζει: «Μετακομίσαμε πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα και ανοίξαμε τους προορισμούς της Αττικής και Πελοπονήσσου και έτσι λειτουργούμε σήμερα στους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς με δικά μας γραφεία. Συνεχίζουμε τα επενδυτικά μας σχέδια για το 2015 με αύξηση σε περισσότερους προορισμούς της Ελλάδας και επίσης επιδιώκουμε να προσφέρουμε διαφορετικό τουριστικο προϊόν, εκτός από το κλασικό μοντέλο sun and beach. Η Ελλάδα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες. Μακροχρόνιες συνεργασίες με αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα ανανεώθηκαν για το 2015 (όπως Aquis, Mediterannean, Sani, Atrium Hotels, Μήτσης και πολλές άλλες), ενώ νέες πραγματοποιούνται συνεχώς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δωθεί επίσης στο τομεα της κρουαζιέρας για τα επόμενα έτη.»
Η Meeting Point Hellas λειτουργεί το δεύτερο χρόνο στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 19 προορισμους στην Ελλαδα, έχει δικά της γραφεία σε Αθήνα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και το Ναύπλιο. H Meeting Point Hellas αντιπροσωπεύει ευρωπαιους Tour Operators και οι περισσοτεροι πελατες της προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
«Στοχεύουμε στα 300 χιλ ταξιδιωτες φέτος, που είναι ήδη μια αύξηση 50% από πέρυσι», είπε ο κ Χαιρέτης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "Η μητρική μας εταιρεία, Meeting Point International έχει κάνει τη στρατηγική αυτή επένδυση στην Ελλάδα στο 2012 πολύ πριν από το ραλλυ του ελληνικού τουρισμού το 2013 και το 2014 ". Πρόσφατα η Meeting Point International εξαγόρασε το ποσοστό της Cretan Holidays στη Meeting Point Hellas, και ελεγχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Meeting Point Hellas.
http://money-tourism.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *