ροή ειδήσεων

O Γιώργος Γιαννιάς στην Πάτρα για ένα διήμερο live!



Ο γοητευτικός Γιώργος Γιαννιάς με την υπέροχη φωνή του και την σταθερή πορεία του στο ελληνικό τραγούδι... είναι αυτός που θα ανοίξει τη σεζόν στο Romeo Πάτρας στην Πανεπιστημίου με ένα διήμερο live!

To opening είναι προγραμματισμένο για τις 19 Σεπτεμβρίου και ο Γιώργος Γιαννιάς με όλο του το team και τον Σπύρο Νιάχο δίνουν το σύνθημα της έναρξης του Χειμώνα με πολύ κέφι!

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το σχήμα που θα μείνει στο νυχτερινό κέντρο ανεξάρτητα από τις guest εμφανίσεις του Γιώργου Γιαννιά ο οποίος έχει πολλούς θαυμαστές στην Πάτρα!



Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1979 στη Ρόδο, όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Από πολύ μικρός ήταν καλός μίμος και διάλεγε να κάνει τις πιο εύκολες δουλειές, σε σχέση με τον αδερφό του. Στη συνέχεια μετακόμισε μόνος του στην Αθήνα με στόχο να κυνηγήσει την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που πάντα αγαπούσε το τραγούδι, ο Γιώργος δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και μάλιστα, πριν καν ενηλικιωθεί, πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση σε μπουζούκια της Ρόδου. Για την εμφάνιση αυτή βοήθησε κατά κάποιο τρόπο ο πατέρας του, ο οποίος τον πήγε στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησε από τον υπεύθυνο να τον ακούσει διότι «το΄χε». Με την άφιξή του στην Αθήνα, έρχεται και ένα μεγάλο συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Minos EMI, από όπου ξεκίνησαν όλα!

Ante min argeis - Giwrgos giannias


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *