ροή ειδήσεων

Ρόδος: Από αναγνωρισμένο λάθος του Δήμου της κόβουν το ρεύμα [Pics]



Καταναλωτής της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια ... τουλάχιστον να απελευθερωθεί από τα πλοκάμια της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

Όπως μας ανέφερε αναλυτικά η εν λόγω κυρία η…Οδύσσεια της ξεκίνησε όταν ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ μαζί με το περιβόητο χαράτσι την δεύτερη χρονιά της εφαρμογής του.

Ενώ στην πρώτη χρονιά το χαράτσι ήταν 408 Ευρώ την επόμενη ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο το χαράτσι αυξήθηκε σε 664,70 !!!!





Μετά από το αρχικό σοκ η συμπολίτισσα μας πήγε στον Δήμο Ρόδου-Ενότητα Πεταλούδων στην Κρεμαστή όπου της είπαν ότι ο Η/Υ έκανε λάθος υπολογισμό της τιμής ζώνης και ότι ήρθανε κι’άλλοι στον δήμο και θα το κοιτάξουμε.

Μετά απευθύνθηκε στην ΔΕΗ όπου της είπανε ότι έκανε λάθος ο Δήμος.

Ξαναπάει τον άλλο μήνα στον Δήμο και τις λένε είναι λάθος μας μην στεναχωριέσαι, μην πληρώσεις το χαράτσι αλλά μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα και όταν περάσουνε και οι 5 δόσεις, θα σου κάνω μία βεβαίωση (βλ.φώτο) θα πας στην εφορία και θα τα βρείτε.





Όταν τέλειωσαν οι δόσεις για το χαράτσι και αφού πλήρωνε μόνο το ρεύμα, απευθύνθηκε στην Εφορία αλλά της είπανε ότι η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών για διόρθωση λαθών στο «χαράτσι» ακινήτων του 2013 έληξε στις 15/5/2013.

Ο λογαριασμός όμως της πήγε στις 01/07/2013 όπου είχε λήξει και στις διαμαρτυρίες της οι υπάλληλοι της Εφορίας της είπαν ότι στην Αθήνα το χαράτσι ξεκινάει πιο νωρίς απ’ότι έρχεται στη Ρόδο με αποτέλεσμα να ξανατρέχει η εν λόγω κυρία στον Δήμο χωρίς να βγάλει άκρη.

Στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ (βλ.φώτο) της ήρθε ειδοποίηση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος για οφειλές οι οποίες όμως δεν ήταν για το ρεύμα αλλά για το χαράτσι.



allaksogolies.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *