ροή ειδήσεων

Ryanair: Νέα δρομολόγια και εισιτήρια από 19,99 ευρώ



Η Ryanair, η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους, σήμερα (17 Σεπτεμβρίου) ανακοίνωσε.... το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα με 3 νέα δρομολόγια προς Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία.

Παράλληλα προχώρησε σε αύξηση της συχνότητας των πτήσεων σε 3 άλλες διαδρομές, οι οποίες θα αποφέρουν 1,3 εκατ. νέους πελάτες (1,7 εκατ. συνολικά).

Η Ryanair γιόρτασε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου Αθήνας 2015 και τα νέα 3 δρομολόγια με την απελευθέρωση των 100.000 θέσεων προς πώληση σε ευρωπαϊκό δίκτυο, σε τιμές από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα Δευτέρα (22 Σεπτεμβρίου).

Ειδικότερα το θερινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair στην Αθήνα θα περιλαμβάνει:

• 3 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin

• 9 συνολικά διαδρομές στην Αθήνα

• περισσότερες πτήσεις & βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 x καθημερινά), Μιλάνο & Θεσσαλονίκη (6 x καθημερινά)

• 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής

• 1,3 εκατ. νέα πελάτες (1,7 εκατ. πελάτες ετησίως συνολικά)

• 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας ετησίως.

Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή , μειωμένα τέλη , νέα ελληνική ιστοσελίδα , ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και την νέα οικογενειακή υπηρεσία.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών (1 x καθημερινά), Λονδίνο (2 x καθημερινά) και Μιλάνο (10 x εβδομαδιαία).

Η αναπληρώτρια Διευθύντρια ανάπτυξης δικτύου ης Ryanair Kate Sherry τόνισε ότι οι νέες πτήσεις θα υποστηρίξουν τις 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο Αθηνών.

«Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την ποικίλη επιλογή διαδρομών» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *