ροή ειδήσεων

Με οκτώ δρομολόγια η Ryanair τον χειμώνα από Αθήνα



Εγκαινίασε την Πέμπτη την πτήση προς Βέλγιο, στο Σαρλερουά...
Η εταιρία θα εκτελεί με τρία αεροσκάφη 222 πτήσεις ανά εβδομάδα από την Αθήνα. Στη φωτογραφία αρχείου, ένα Boeing της Ryanair στο αεροδρόμιο της Σάρλερουά ( Πηγή: AP Photo)

Την πρώτη πτήση του χειμερινού δρομολογίου Αθήνα - Σαρλερουά εγκαινίασε την Πέμπτη από το «Ελ. Βενιζέλος» η Ryanair, η οποία υπόσχεται να μεταφέρει 100 χιλιάδες επιβάτες στη συγκεκριμένη διαδρομή στο πρώτο έτος της λειτουργίας της. Σημειωτέον ότι η πόλη απέχει 60 χλμ. από τις Βρυξέλλες.


Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εκτελεί από την Αθήνα σε ημερήσια βάση δύο πτήσεις προς το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου και έξι προς το «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.


Επίσης, η Ryanair γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο του χειμερινού προγράμματος του 2014 θα εκτελεί από τις 26 Οκτωβρίου δύο πτήσεις κάθε μέρα προς το αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης.


Ακόμη, το πτητικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σε εβδομαδιαία βάση 26 πτήσεις με προορισμό τα Χανιά και 14 προς Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο.


Συνολικά, από και προς Αθήνα η Ryanair θα εκτελεί με τρία αεροσκάφη 222 πτήσεις ανά εβδομάδα, υποσχόμενη να μεταφέρει 1,4 εκατ. επιβάτες.


«Η Ryanair γιορτάζει τη νέα είσοδο και την αύξηση των συχνοτήτων στο Λονδίνο Stansted και στη Θεσσαλονίκη με την απελευθέρωση θέσεων προς πώληση στα εν λόγω δρομολόγια από €19,99 για ταξίδια μεταξύ περιόδου Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Οι εν λόγω χαμηλού κόστους ναύλοι είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου» αναφέρει η εταιρεία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *