ροή ειδήσεων

Έλληνας τράβηξε selfie στην ... κόλαση!! - ΔΕΙΤΕ την άκρως ΤΟΛΜΗΡΗ φωτογραφία!!! (PHOTO)


Η κατάδυση στην κόλαση είναι το νέο κατόρθωμα του Γιώργου Κουρούνη!...Ο παράτολμος Ελληνας εξερευνητής κατέβηκε στην καρδιά ενός ενεργού ηφαιστείου κι έβγαλε την πιο επικίνδυνη selfie όλων των εποχών, με τη λάβα να βράζει κάτω από τα πόδια του! Ο ομογενής από τον Καναδά είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο για τις ριψοκίνδυνες αποστολές του στα πιο απρόσιτα μέρη της Γης. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του και μπήκε στο ηφαίστειο Μάρουμ, στο αρχιπέλαγος Βανουάτου. «Ηταν ένα παράθυρο στην κόλαση, δραματικό και βίαιο!» δήλωσε λίγες ώρες μετά την αναρρίχησή του από τον φλεγόμενο κρατήρα, όπου κυριαρχούν δηλητηριώδη αέρια, θεόρατα κύματα λάβας και απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Κουρούνης και ο συνεργάτης του, Σαμ Κόσμαν έβαλαν τις ειδικές στολές τους, εξοπλίστηκαν με κάμερες και ξεκίνησαν την κατάβαση στην καρδιά του «τέρατος», που βρίσκεται σε βάθος 400 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους, απόσταση ανάλογη με το ύψος του Empire State Building. «Είναι ένα από τα πέντε μέρη στον κόσμο με λίμνες λάβας. Το να φτάσει κανείς εκεί ήταν σαν ένα είδος αντίστροφης αναρρίχησης στο Εβερεστ» ανέφερε ο Γιώργος Κουρούνης.


Το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί κάτω είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Ετσι ο Ελληνας εξερευνητής κατέγραψε μερικά πολύ χαρακτηριστικά πλάνα σε video και τα ανέβασε στο διαδίκτυο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει και μερικές selfies, με φόντο τη λάβα που κοχλάζει. Μάλιστα, σταγονίδια λάβας τρύπησαν την πυρίμαχη στολή του προτού αυτή καταστραφεί από την όξινη βροχή, ενώ μία από τις κάμερες έλιωσε λόγω της θερμοκρασίας! Πάντως ο Κουρούνης και ο συνεργάτης του επέστρεψαν σώοι στην επιφάνεια κι ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *