ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: νέο ρωσικό «κανόνι» – Κλείνει το ταξιδιωτικό γραφείο Versa



Η ΕΚΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις για τα ρωσικά τουριστικά πρακτορεία... που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα. Οπως ανακοινώθηκε, το έκτο κανόνι που έσκασε αυτό το καλοκαίρι ακούει στο όνομα Versa που δραστηριοποιείται στην Αγία Πετρούπολη. Το γραφείο ανακοίνωσε επίσημα από την ιστοσελίδα του πως αναστέλλει τη λειτουργία του τμήματος εξερχόμενου τουρισμού μέσω του οποίου έστελνε Ρώσους πελάτες του και στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση η διοίκηση του Versa αναφέρει ωστόσο πως θα επιδιώξει να διατηρήσει το τμήμα εισερχόμενου τουρισμού στο οποίο και βασιζόταν.

Πρόκειται για τον έκτο ρωσικό tour operator που στέλνει πελάτες του στην Ελλάδα που αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα το φετινό καλοκαίρι. Προηγήθηκαν κατά σειρά οι πτωχεύσεις των Neva, Labirint, Intaer, Solvex, Southern Cross.

Το Versa θεωρούνταν το ισχυρότερο ταξιδιωτικό γραφείο της Αγίας Πετρούπολης στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού και το 2013 είχε καταταγεί πρώτο με βάση την κερδοφορία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς υπολογίζεται πως οι Ρώσοι πελάτες του Versa που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δεν υπερβαίνουν τις 2000.

Πηγή: imerisia.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *