ροή ειδήσεων

Φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό του Πύργου, βγαλμένο από τα X-files...



Στην αρχή πιστέψαμε πως μπορεί να ήταν αστείο ή μια παραίσθηση. Όταν όμως αυξήθηκε ο αριθμός των αυτοπτών μαρτύρων, αρχίσαμε να εξετάζουμε πιο καλά το περιστατικό...

Ο λόγος για κάτι περίεργο που συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον ουρανό του Πύργου. Κάτοικοι της πόλης, μετέφεραν στο ilialive.gr την εμπειρία που είχαν, ενώ κάποιοι μας είπαν πως προσπάθησαν να καταγράψουν με το κινητό τους σε βίντεο τα όσα έβλεπαν όχι όμως με μεγάλη επιτυχία.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που καταγράψαμε αρκετοί κάτοικοι του Πύργου είδαν στον ουρανό μια φωτεινή μπάλα να κινείται αργά από την ανατολική προς τη δυτική πλευρά της πόλης. Δεν υπήρχε κάποιος ήχος που να συνοδεύει το φως ώστε να παραπέμπει σε αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Οι περισσότεροι μάρτυρες το είδαν να κινείται για περίπου δέκα λεπτά και ύστερα στην περιοχή του Λάπατου, να σταματά και να χάνεται στον ουρανό με μία απότομη κίνηση προς τα επάνω.
Τα σενάρια περί UFO από εκείνη την ώρα δίνουν και παίρνουν, ενώ κάτοικοι που το είδαν στην ίδια γειτονιά περιέγραψαν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.
Κάποιοι για να καθησυχάσουν τους φίλους τους στις περιγραφές που άκουσαν διατύπωσαν την άποψη πως ίσως επρόκειτο για αερόστατο ευχών που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται σε παιδικά πάρτι και πωλείται σε καταστήματα παιχνιδιών. Ωστόσο όσοι είδαν τη φλεγόμενη μπάλα και την κίνησή της επιμένουν πως σίγουρα επρόκειτο για κάτι άλλο παντελώς ανεξήγητο…
Πηγή: ilialive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *