ροή ειδήσεων

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: 1 στους 6 κατοίκους των Αθηνών είναι λαθρομετανάστης!



Όσοι θεωρούσαν πως η επίθεση εις βάρος του Ελληνισμού από τα ξένα κέντρα αποφάσεων...
θα αναλώνονταν στην οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων, θα πρέπει να αναθεωρήσουν μετά τη δημοσιοποίηση έρευνας της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, της οποίας τα συμπεράσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών: η Αθήνα βρίσκεται υπό την κατοχή των λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, περί το 15% των κατοίκων της Αθήνας ή ένας στους έξι, είναι υπήκοος τρίτης χώρας εκτός Ε.Ε.!

Θα πρέπει να επισημανθεί βεβαίως, το γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά έχουν προκύψει επί των επίσημα καταμετρηθέντων αλλοεθνών. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός αυτών και δη των ξένων, υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε. είναι πολύ μεγαλύτερος. Αστυνομικές μάλιστα πηγές εκτιμούν πως σε κάθε αλλοδαπό που καταμετράται αντιστοιχούν δύο ακόμη οι οποίοι απέφυγαν να καταμετρηθούν. Όπερ σημαίνει πως το ποσοστό των αλλοεθνών στην Αθήνα αυξάνεται δραματικά, μεταβάλλοντας άρδην το χαρακτήρα της πρωτεύουσας.

Αντίστοιχη είναι φυσικά η κατάσταση και στην επαρχία. Χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν απλωθεί σε ολόκληρο τον κορμό της ηπειρωτικής Ελλάδος, ενώ τα νησιά του Αιγαίου ασφυκτιούν, με το Λιμενικό να εντοπίζει καθημερινά εκατοντάδες εισβολείς. Αν προσθέσει κανείς σ' αυτούς και τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν εντοπίζονται από τις αρχές, τότε καθίσταται σαφές πως η χώρα παραδίδεται και στους λαθροέποικους, μετά την πρότερη δίχως όρους παράδοσή της στους διεθνείς δανειστές.

Αντί μέτρων αντιμετώπισης της ξεκάθαρης απειλής εις βάρος της Πατρίδος, του Λαού μας, της κουλτούρας και του Πολιτισμού μας, η αντεθνική κυβέρνηση φροντίζει να επεκτείνει τα προνόμια εκείνων που εισρέουν παράνομα στη χώρα.

Υπό τον μανδύα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα πολιτικά ανδρείκελα που εξουσιάζουν τυραννικά το Λαό μας, μετατρέπουν την Ελλάδα σε παράδεισο των λαθρομεταναστών της Ε.Ε., την ίδια περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες οδηγούνται είτε στην εξαθλίωση είτε στην αναζήτηση εργασίας σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Εν κατακλείδι αποδεικνύεται πως η επίθεση εις βάρος του Ελληνικού Έθνους είναι συντριπτική και σε όλα τα μέτωπα. Δεν στοχεύει απλώς στη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, αλλά αντίθετα αποβλέπει μακροπρόθεσμα στην βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων από τη γη των Προγόνων τους.

Φαινόμενα τα οποία σήμερα ταλανίζουν τις δυτικές κοινωνίες, κοινωνίες πολυφυλετικές, αναμένεται γρηγορότερα από το προσδοκώμενο να σημαδέψουν την κοινωνική ζωή του τόπου, με συνέπειες ανεξέλεγκτες.

Ήδη η απόφαση για την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικού αποτελεί το σημείο καμπής: θα αποτελέσει την απαρχή της ολοένα και αυξανόμενης διεκδίκησης από μέρους των λαθρομετανάστων, δικαιωμάτων τα οποία θα λαμβάνουν χάρη στις προδοτικές πολιτικές της αντεθνικής κυβέρνησης και της ανθελληνικής, διεθνιστικής αριστεράς.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/14 00:33

    Μη παραπονιεται κανένας, καλά είναι μια χαρά, μήπως ανησυχείται, Οι άνθρωποι είναι μια χαρά,
    οι κακοί χρυσαυγήτες που ήθελαν να διώξουν αυτά τα "αθώα" πλάσματα. έχει τζηχαντιστές αναμεσά τους? όχι δεν πιστεύω, αυτοί είναι "καλοί άνθρωποι, με την πρώτη ευκαιρία θα δούμε σαν αυτούς με τις πορτοκαλί γκελεμπίες και τους δήμιους με τις μαύρες κουκούλες κρ κρ κρ κρ κ ρρρ τέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/14 08:56

    βρε φασιστα εσυ ο αρθρογραφος που γραφεις τη μια μαλακια μετα την αλλη κι εσυ ο ανωνυμος ειστε τοσο μαλακες? εξαθλιωμενοι ανθρωποι ειναι, φοβισμενοι που τους καταστρεψαμε τις χωρες τους και ερχονται για να επιβιωσουν. εμεις τους καταστρεψαμε τις χωρες τους παπαρες. με το κωλοΝΑΤΟ που κανουμε συνεχεια πολεμους. κινδυνολογειτε και λετε μαλακιες. αλλα ο Ελληνας ρατσιστης και ναζι δε θα γινει ποτε σουργελα. γαμω τον Χιτλερ σας πουσταρια. αντι για να μιλησετε εναντιον των μεγαλοξενοδοχων και μεγαλοεπιχειρηματιων που μας αφηνουν απληρωτους και χωρις δουλεια, οτι αυτοι ειναι στη πραγματικοτητα δηλαδη οι δημιοι, μιλατε για εξαθλιωμενους εργατες που μενουν σε ενα σπιτι 10 τ.μ. 30 ατομα για να επιβιωσουν. ειναι ο Καπιταλισμος, ηλιθιοι. και δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο το καπιταλιστικο κοσμο. γαμω τα αφτια σας πουσταρια!!!! χρυσαυγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/14 13:46

      Δεν είμαι ο από πάνω, δεν είμαι φασίστας δεν είμαι τίποτα πλήν,,,, ένας από εκείνους που βλέπουμε τι πρόκειται να γίνει. Και αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα, κοίτα οποιοδήποτε "μουσουλμανικό" κράτος τώρα, αλλά και όποια στιγμή θέλεις στο παρελθόν.

      Σώσε την δημοσίευσή σου, να την διαβάζεις σε λίγο καιρό. Με τον ρυθμό που πάμε, πολύ πολύ σύντομα. Να σε δώ τότε ανθρωπιστή του κώλου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/14 09:43

    egw lew na tous dwsoume kanena epidoma h mhpws tous dinoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *