ροή ειδήσεων

Συγκλονιστικές εικόνες από το σκυλάκι που έκαψαν ζωντανό για πλάκα 2 Ρομά!


Ρεπορτάζ: Γιώτα Περήφανου
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από το μεσημέρι της Τετάρτης το μαύρο σκυλάκι που έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης μιας παρέας...
νεαρών (ανήλικων) Ρομά στην Άρτα πριν από λίγα 24ωρα.

Για το περιστατικό να υπενθυμίσουμε πως οι νεαροί κάνοντας πλάκα μεταξύ τους περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στο σκύλο που φλεγόμενος τράπηκε σε φυγή. Οι δράστες βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και προχώρησαν στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Μετά την έντονη αντίδραση σε πανελλαδικό επίπεδο από φιλοζωϊκά σωματεία και πολλούς χρήστες των social media ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι Διευθύνσεις αστυνομίας Άρτας και Ιωαννίνων.

Από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε το βιντεάκι κινητοποιήθηκε άμεσα το Φιλοζωϊκό Σωματείο Άρτας έχοντας σοβαρές ενδείξεις για το σημείο που έγινε το περιστατικό και ότι πρόκειται για άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά της περιοχής.

Το θέμα πήρε τεράστια διάσταση μέσω του διαδικτύου, χρήστες του Facebook εντόπισαν το προφίλ ενός εκ των φερόμενων δραστών και βοήθησαν το έργο της αστυνομίας. Αν δεν είχε γίνει γνωστό το θέμα μέσω ίντερνετ μπορεί οι ένοχοι να παρέμεναν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι.









Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *