ροή ειδήσεων

Αλλαγές από το 2015 στο Τσάμπιονς Λιγκ



Από την επόμενη σεζόν επικεφαλής ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπαίνουν οι κορυφαίες ομάδες....
στην ειδική βαθμολογία της UEFA αλλά οι πρωταθλήτριες των επτά πρώτων χωρών στη βαθμολογία των χωρών και η νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νιόν.

Από εκεί και πέρα οι τοποθετήσεις των ομάδων θα συνεχίσουν να γίνονται με βάση τη βαθμολογία τους, για την κατάρτιση των ομίλων στις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Οι επτά πρώτες χώρες στη βαθμολογία της UEFA προς το παρόν είναι οι Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ρωσία.

Εάν ίσχυαν αυτά τα δεδομένα από τη φετινή σεζόν, τότε ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε η Τσέλσι θα είχαν τεθεί επικεφαλής ομίλου, αφού δεν κατέκτησαν πέρυσι ούτε το πρωτάθλημα στη χώρα τους ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνέχεια απόψε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, με άλλους εννέα αγώνες από τους οποίους ξεχωρίζει η αμφίρροπη μάχη της Τουρκίας με την Τσεχία, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχουν η Ιταλία κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν και η Ολλανδία που υποδέχεται το Καζαχστάν.

Η Ουαλλία φιλοξενεί τη Βοσνία, που προέρχεται από την ήττα-σοκ εντός έδρας από την Κύπρο. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε ότι τυχόν πρόκριση της Ουαλλίας στα τελικά του Euro 2016 θα ισοδυναμεί για τον ίδιο με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Μάιο. Οσο για την Κύπρο, ελπίζει σε δεύτερη σερί νίκη υποδεχόμενη το Ισραήλ.

Ενδιαφέρον έχει και το βαλκανικό ντέρμπι της Βουλγαρίας με την Κροατία, ενώ παίζουν ακόμη η Λεττονία με την Ισλανδία, η Μάλτα με τη Νορβηγία και το Βέλγιο με την Ανδόρα.

kathimerini.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *