ροή ειδήσεων

Δικαιοσύνη για κλάματα στον αλβανό μακελάρη που παρέσυρε και σκότωσε 3 άτομα στην Πέτρου Ράλλη!! Γνωστός στην αστυνομία για κλοπές, ναρκωτικά και ληστεία!



Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός Μ.Ε, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές...


Το 2006 φέρεται ότι είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας γιατί πουλούσε κλεμμένα κινητά.

Το 2008, οι αστυνομικοί του πέρασαν και πάλι χειροπέδες μετά από έλεγχο, αφού βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα μαριχουάνας.

Το 2011, συνελήφθη για τρίτη φορά, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα, κατά την διάρκεια της οποίας είχε διαφύγει ο συνεργός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του Smart έδωσε κατάθεση υποστηρίζοντας ότι παίρνει χάπια για κρίσεις επιληψίας και για τον λόγο αυτό δεν ήξερε τι έκανε....

Ο νεαρός οδηγός, απολογήθηκε τη Δευτέρα στον 4ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται. Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών, υποχρεώθηκε να παραδώσει το διαβατήριο του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητεί την προφυλάκισή του, και την άλλη να προτείνει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *