ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Από ναρκωτικά που είχε καταπιεί πέθανε η 46χρονη!



Ξεψύχησε πριν καν προλάβουν να την εξετάσουν οι γιατροί
Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή στη Ρόδο διαπίστωσε ότι στο στομάχι της γυναίκας... είχαν εκραγεί σαν «βόμβες» δύο προφυλακτικά που περιείχαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης ή ηρωίνης, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική υποξία την περασμένη Κυριακή

Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία που οφείλονταν σε άγνωστη ναρκωτική ουσία την οποία είχε καταπιεί (!), ήταν οι αιτίες θανάτου της 46χρονης γυναίκας η οποία κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα της Κω, μετά τη σύλληψή της στην Κάλυμνο για τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης!

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή στη Ρόδο διαπίστωσε ότι στο στομάχι της γυναίκας είχαν εκραγεί σαν «βόμβες» δύο προφυλακτικά που περιείχαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης ή ηρωίνης, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική υποξία την περασμένη Κυριακή. Η 46χρονη είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία και είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όμως ξεψύχησε πριν καν προλάβουν να την εξετάσουν οι γιατροί!

Οι ουσίες που υπήρχαν στα δύο «αυγά» που μετέφερε εστάλησαν για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί το είδος τους. Η άτυχη 46χρονη είχε συλληφθεί στο λιμάνι της Καλύμνου, όταν στις αποσκευές της βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 942 γραμμαρίων, δυο κινητά και πέντε πακέτα σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας. Σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών και Τριμελών Πλημμελειοδικείων της Λιβαδειάς για υγειονομικές παραβάσεις και δημόσια έσοδα, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *