ροή ειδήσεων

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου (93-65)



Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους, κατά διαστήματα ήταν αρκετά καλοί,... αλλά παρουσίασαν πολλά...κενά διαστήματα και προς στιγμή οι Ροδίτες έγιναν απειλητικοί.

Τη δεύτερη νίκη του στην Α1 ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός, με 93-65, επί του Κολοσσού Ρόδου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους, κατά διαστήματα ήταν αρκετά καλοί, αλλά παρουσίασαν πολλά...κενά διαστήματα και προς στιγμή οι Ροδίτες έγιναν απειλητικοί. Ουσιαστικά, πάντως, δεν κινδύνευσαν καθόλου από τον αντίπαλό τους και προσωρινά βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας (ο Παναθηναϊκός παίζει στις 5 το απόγευμα με την ΑΕΚ).

Ο Κολοσσός μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά κενά των Πειραιωτών και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 23-21. Η ομάδα του Τόμιτς σοβαρεύτηκε στην δεύτερη περίοδο και με επιμέρους σκορ 27-11 έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 48-34.

Οι γηπεδούχοι, όμως, «κάθισαν» στην τρίτη περίοδο, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να μειώσει στους 10 πόντους, αλλά όταν «πάτησαν το γκάζι» ξανά η διαφορά έφτασε στο ανώτερο της επίπεδο (28 πόντοι).

Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Σπανούλης (16π, 7 ασίστ) και Αγραβάνης (16π, 6 ριμπάουντ), ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Τζέιμς με 28 πόντους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *