ροή ειδήσεων

Aνθρωπόμορφα κτήνη βασάνισαν σκύλο στην Κομοτηνή - Του έριξαν οξύ



Tα ανθρωπόμορφα κτήνη που βασάνισαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο ένα κυνηγόσκυλο... σε χωριό της Ροδόπης περιλούζοντάς το με οξύ και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, αναζητούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές μετά την καταγγελία που δέχθηκαν από μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής.

Οι φιλόζωοι εντόπισαν το άτυχο τετράποδο να κουτσαίνει και πλησίασαν για να δουν αν μπορούσαν να το βοηθήσουν. Εκείνο απομακρύνθηκε φοβισμένο, αλλά κατάφεραν να το πιάσουν και τότε διαπίστωσαν με τρόμο ότι έφερε βαθιά τραύματα γύρω από το λαιμό και το αυτί και μια βαθιά πληγή στο πόδι. Το κυνηγόσκυλο μεταφέρθηκε σε ιατρείο, όπου ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι τα τραύματα είχαν προκληθεί από οξύ.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία που αναζητά τον ή τους δράστες της φρικιαστικής πράξης, ενώ ο τραυματισμένος σκύλος νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο της Κομοτηνής όπου του χορηγείται αγωγή με βιταμίνες, φάρμακα και τοπικές πλύσεις. Τα μέλη της Φιλοζωικής ζητούν βοήθεια από όποιους μπορούν να συνεισφέρουν για τη νοσηλεία και θεραπεία του ζώου που είναι δαπανηρές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *