ροή ειδήσεων

Ζητούνται φωτογράφοι για την ανάδειξη των νησιών



Αιτήσεις έως την Παρασκευή στην ΕΤΑΛ
Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ) Α.Ε. καλεί ενδιαφερόμενους εκπροσώπους... φωτογραφικών ομάδων (ομίλων, συλλόγων, εταιρειών) που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε δράσεις του προγράμματος «Leader».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Νήσων Περίπλους» στην οποία η ΕΤΑΛ Α.Ε. συμμετέχει ως εταίρος, θα πραγματοποιηθεί διήμερη συνάντηση δικτύωσης με θέμα «Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών», στη Ρόδο 6 και 7 Νοεμβρίου, με εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων από όλες τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθούν στοιχεία που συνθέτουν το «γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο» των περιοχών παρέμβασης, καθώς και η σύνδεσή του με τον πολιτισμό της κάθε περιοχής.

Η συμμετοχή φωτογράφων, εκπροσώπων φωτογραφικών ομίλων, εταιρειών, φορέων ή ομάδων, εξασφαλίζει την κινητοποίηση ευρύτερων ομάδων του πληθυσμού και τη διάχυση της δράσης στις νησιώτικες περιοχές.

Το φωτογραφικό workshop θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις και πιλοτική φωτογράφιση, με σκοπό το διαγωνισμό φωτογραφίας και τη δημιουργία λευκώματος. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οριστικοποίησης συμμετοχών.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα βασιστεί στις προτάσεις που θα γίνουν από τους αντίστοιχους φορείς και τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας των συμμετεχόντων που θα επιλεγούν, θα καλυφθούν από την Αναπτυξιακή Δωδεκανήσων Α.Ε.. Η Λέσβος μπορεί να εκπροσωπηθεί από τρία άτομα.

Οι αιτήσεις
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτησή τους προς την ΕΤΑΛ Α.Ε. (με e-mail, ιδιόχειρη κατάθεση ή fax) έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι. Πληροφορίες δίνονται στο e-mail inquiries@etal-sa.gr και στο website www.etal-sa.gr/.

Η αίτηση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τής ΕΤΑΛ Α.Ε. και θα πρέπει να συνοδεύεται για κάθε ενδιαφερόμενο από μια σύντομη περιγραφή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει (έδρα, μέλη, δραστηριότητες, ιστορικό).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *