ροή ειδήσεων

Αφιερωμένο στα παιδιά το ματς με τον Κολοσσό



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (26/10, 12:30) τον Κολοσσό και η αναμέτρηση...
της 3ης αγωνιστικής της Α1 θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα μοιράσει δια χειρός Θρυλέοντος 100 μπάλες στους μικρούς φιλάθλους, ενώ αυτό δεν θα είναι το μόνο event που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει

«Μοναδικές στιγμές και δώρα για τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου τη Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 12:30 θα είναι αφιερωμένος στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και προσφορών!

Πιο συγκεκριμένα:

– 100 μπάλες του Ολυμπιακού με τον Θρυλέων θα μοιραστούν ώς δώρο στα 100 πρώτα παιδιά που θα εισέλθουν στο γήπεδο απο τις θύρες 3, 7 και VIP.
– Ο Θρυλέων θα βρίσκεται απο τις 11.45 ώς τις 12.20 δίπλα απο την μπουτίk της θύρας 7 και θα περιμένει όλους τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν μαζί του.
– Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται μια φωτογραφία της ομάδας του Ολυμπιακού σε φυσικό μέγεθος, όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί έστω και για λίγο, να νιώσει μέλος της ομάδας!
– Δύο τυχεροί μικροί φίλοι οι οποίοι θα έχουν προμηθευτεί την «τυχερή μπάλα» νωρίτερα, θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ημιχρόνου, μέσα στο παρκέ και ο νικητής θα δει τον αγαπημένο του παίκτη να υπογράφει την μπάλα του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μπροστά σε όλους τους φιλάθλους!
– Τέλος, σε όλα τα παιδικά είδη και στα είδη ρουχισμού σε παιδικά νούμερα θα υπάρχει έκπτωση 20% απο τις μπουτίκ στις θύρες 7 και στην Θύρα VIP.

Σας περιμένουμε την Κυριακή πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *