ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βρήκε πορτοφόλι τουρίστα και το παρέδωσε



Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε στο εστιατόριο που εργάζεται ένας υπάλληλος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος... το επέστρεψε στον Αμερικανό ιδιοκτήτη του!

Ο Αμερικανός έφτασε στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο LOUIS CRISTAL και, το μεσημέρι της Τετάρτης, γευμάτισε στο συγκεκριμένο εστιατόριο, στην Παλιά Πόλη. Όταν ολοκλήρωσε το γεύμα του ο τουρίστας πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα, ξεχνώντας, όμως να πάρει μαζί του το πορτοφόλι του.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πορτοφόλι βρήκε ο υπάλληλος του καταστήματος και αμέσως ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Μετά από επικοινωνία με τους υπευθύνους του πλοίου, εντοπίστηκε ο Αμερικανός, ο οποίος πήγε στο κατάστημα και παρέλαβε περιχαρής το πορτοφόλι του, που περιείχε 235 δολάρια, 150 ευρώ και διάφορες πιστωτικές κάρτες.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όλα αυτά έγιναν λίγα λεπτά πριν τον απόπλου του κρουαζιεροπλοίου από τη Ρόδο, η αναχώρηση του οποίου καθυστέρησε εξαιτίας του περιστατικού..

Ο τουρίστας δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τόσο τη διεύθυνση του εστιατορίου, όσο και τον ίδιο τον υπάλληλο για την άμεση αντίδρασή τους.
Zougla.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/14 06:52

    Γιατι τωρα δεν λεει "αλλοδαπος" υπαλληλος αλλα τονιζει απο που ειναι?Αλλες φορες στην Ελλαδα κατοικουν μονο "ημεδαποι " και "αλλοδαποι".Οπως μας συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/14 07:59

    παρεδωσε το πορτοφολι αλλα εμας πινει το αιμα !! το συναλαγμα βγαινει στο εξωτερικο για να φτιαξει ξενοδοχειο στην αλβανια , ενσημα δεν βαζει οποτε οι συνταξιουχοι θα πεσουν στα 259 ευρω , κοβει μια θεση εργασειας απο ενα Ελληνοπουλο, παιρνει επιδομα αλληλεγγυης απο μενα καθε μηνα αλλα με BMW περιμενει την γυναικα του να σχολασει απο το ξενοδοχειο !! παιρνει ΟΛΑ τα κοινωνικα επιδοματα απο αυτο το κρατος την ωρα που εγω δεν εχω να βαλω βενζινη μετα απο 28 χρονια δουλειας !! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΒΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑς ΕΚΑΝΕς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *