ροή ειδήσεων

Πρώτος Μαραθώνιος Ρόδου




Ο πρώτος Μαραθώνιος της Ρόδου, είναι γεγονός! Πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Οκτωβρίου... κατά μήκος της δυτικής ακτής της Ρόδου, σε μια ήπια παραθαλάσσια διαδρομή με κατάληξη στο κέντρο της Πόλης στο ΑΚΤΑΙΟΝ απέναντι από το γραφικό Μανδράκι, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Η εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή του Μαραθωνίου, θα επιτρέψει στους δρομείς να έχουν την βέλτιστη δυνατή πορεία σε συνδυασμό με την απόλαυση του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου και των τοπίων της Ρόδου.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει την επίσημη έγκριση του ΣΕΓΑΣ, η οποία διασφαλίζει την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα, αλλά και των επιδόσεων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτόν. Εκτός από τον Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί παράλληλα Ημι-μαραθώνιος 21 χιλιομέτρων, αγώνας 10 χιλιομέτρων και ανεπίσημος αγώνας 5 χιλ. χωρίς χρονομέτρηση, Ο Μαραθώνιος είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου, του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και έχει επίσημο χορηγό την adidas, την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών και επίσημο χορηγό του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

Περισσότερές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδας του Αγώνα www.roadstorhodes.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *