ροή ειδήσεων

Κουταλιανός: «Είμαστε σε καλό δρόμο»



Ο Κολοσσός ηττήθηκε με 61-81 από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας κατά διαστήματα...
καλό πρόσωπό όμως, με τους Μιχάλη Κουταλιανό και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζουν στην συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα τους μόνο να κερδίσει έχει από τέτοια παιχνίδια.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Ελληνας τεχνικός: «Σήμερα παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία. Εμείς, λόγω της έλλειψης των φιλικών με δυνατούς αντιπάλους, έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό. Γενικά, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και από τη σημερινή αναμέτρηση θα κρατήσουμε μόνο τα θετικά στοιχεία. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και υγεία».

Ο γκαρντ του Κολοσσού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε από την μεριά του: «Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εμείς στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο έβαλε όλα τα σουτ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάμε να προετοιμαστούμε για εκείνο κόντρα στην Ελευσίνα στην έδρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε και να ευχηθώ να είναι κοντά μας και στη συνέχεια».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *