ροή ειδήσεων

Γερμανίδα μηνύει την Ελλάδα για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας


Αντί να μηνύσει τη Μέρκελ!
Η Γερμανίδα Sarah Luzia Hassel-Reusing έχει καταθέσει μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο... της Χάγης κατά αγνώστων «με την υποψία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εξαιτίας της συστηματικής και ευρείας κλίμακας βλάβης στην υγεία του Ελληνικού πληθυσμού από πρόθεση».


Η Γερμανίδα πολίτης κάνει έκκληση για συστηματική καταγραφή μαρτυριών ασθενειών που επιθυμούν να καταθέσουν τα όσα δεινά έχουν βιώσει από το 2010 και μετά.
Στην όλη προσπάθεια μετέχει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, το οποίο κάνει έκκληση προς όλους τους πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους, μειώθηκε βάναυσα το εισόδημα τους (μισθοί ή συντάξεις), υπερφορολογήθηκαν, έχασαν το σπίτι τους, έζησαν χωρίς ηλεκτρικό ή/και νερό για κάποιο χρονικό διάστημα, έμειναν ανασφάλιστοι και έπαθε ζημιά η υγείας τους λόγω του ότι αποκλείστηκαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας ή βρέθηκαν σε οποιαδήποτε δεινή κατάσταση λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, να έρθουν σε επαφή με το ΜΚΙΕ και να καταθέσουν την μαρτυρία τους.
Όλα τα στοιχεία θα μεταφραστούν και θα αποσταλούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, ώστε να στηρίχθεί έμπρακτα η μήνυση που έχει καταθέσει η κυρία Sarah Luzia Hassel-Reusing και με αυτό τον τρόπο να μπειένα μικρό λιθαράκι στην απονομή δικαιοσύνης για όλα τα δεινά που έχουν περάσει οι πολίτες αυτά τα χρόνια.
Και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε πια η ώρα τα εγκλήματα που έγιναν πάνω στις πλάτες αθώων πολιτών να πληρωθούν από όσους οδήγησαν τους πολίτες σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, λέγοντας ότι λεφτά δεν υπάρχουν για την δημόσια υγεία / παιδεία / κοινωνικές παροχές, αλλά την ίδια στιγμή δίδονταν δισεκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες και διάφορους άλλους «επενδυτές».
Όλοι όσοι πήραν, και συνεχίζουν να παίρνουν, τις πολιτικές αποφάσεις που οδηγούν στη διάλυση το Εθνικό Συστήμα Υγείας και καθημερινά εξαθλιώνουν τους πολίτες θα λογοδοτήσουν. Για να το πετύχουμε όμως χρειαζόμαστε την βοήθεια των πολιτών».
Όσοι θέλουν να καταθέσουν την μαρτυρία τους μπορούν να στείλουν μήνυμα στο mkiellinikou@gmail.com ή να καλέσουν στο 210-9631-950 τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου ώστε οι εθελοντές του να καταγράψουν τα στοιχεία τους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την μήνυση που έχει καταθέσει η κυρία Sarah Luzia Hassel-Reusing στην ιστοσελίδα της εδώ (στην ελληνική γλώσσα).

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/10/14 18:02

    Δεν μηνύει την Ελλάδα, αλλά την ελληνική κυβέρνηση και καλά της κάνει. Αν περιμέναμε να το κάνει κανένας Έλληνας ψεκασμένος θα περιμέναμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/14 18:56

    Ποιός θα το περίμενε "ξένοι" να μηνύουν τους δοσίλογους πολιτικούς μας και εδώ να κοφεύουμε? Που είναι οι του Αρίου Πάγου καθήμενοι με τους παχυλότατους μισθούς και τα "αναδρομικά"? Θα μου πεις αυτοί καλά βολεύτηκαν........ οι άλλοι.... ας πρόσεχαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/10/14 23:58

    Εμας επρεπε να μυνησει με την κατηγορια της "απυθμενης βλακειας" αφου ανεβαζουμε εδω και 40 χρονια την ιδια συμμορια στην κυβερνηση και μετα κλαιγομαστε σαν τις κλαψομ....ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/14 12:07

    Με τέτοια εγχώρια δικαιοσύνη, με εισαγγελείς τύπου Μπούτσικου που θέλει να θάψει τις υποθέσεις που εκκρεμούν εναντίον της τράπεζας Δωδεκανήσου, τι να κάνει η γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/14 21:28

    απο την δυνταξη καταλαναινω τι ειδος δημοσιογραφει ειστε..γελιοι η δουλεια σας ειναι να ενημερωνετε και μετα να σχολειαζετε αλλα που...σε μια χωρα τοσο σκατα αλλες τοσες φορες ειναι και οι δημοσιογραφοι της για τον ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *