ροή ειδήσεων

Έχτισε τη μάνα της για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή της



Μια σοκαριστική υπόθεση, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καλείται να διαλευκάνει η Ασφάλεια Καλαμάτας...

με μια ηλικιωμένη -μητέρα μιας 58χρονης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, στη Μεγάλη Μαντινεία της Μεσσηνιακής Μάνης- η οποία βρέθηκε χθες το απόγευμα, νεκρή και σε κατάσταση αποσύνθεσης, μέσα σε αποθήκη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Ειδικότερα, την Παρασκευή, η 58χρονη παίρνοντας πολλά χάπια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί πρόλαβαν και την κράτησαν στη ζωή, ενώ από σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.
Εν τω μεταξύ, οι περίοικοι, κατά την έρευνα των αστυνομικών που πήγαν στο χωριό με αφορμή την απόπειρα αυτοκτονίας, δήλωσαν ότι έχουν μήνες να δουν την ηλικιωμένη μητέρα της 58χρονης -και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο.
Οι αστυνομικοί, ρώτησαν την 58χρονη για την τύχη της μητέρας της και τους είπε ότι την έχει σε ίδρυμα. Από την έρευνα που ακολούθησε η ηλικιωμένη δεν εντοπίστηκε σε κανένα ίδρυμα της περιοχής, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η αστυνομική έρευνα. Έτσι, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στο σπίτι των δύο γυναικών στη Μεγάλη Μαντινεία, οι γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι, πρόσφατα, οικοδομήθηκε μια μικρή αποθήκη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού και ερευνώντας εκεί, εντόπισαν νεκρή και σε κατάσταση αποσύνθεσης την 85χρονη μητέρα της 58χρονης ψυχοπαθούς, τυλιγμένη με πολλά σεντόνια.
Η σορός της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου από τις 10.30 σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο Κορίνθου βρίσκεται σε εξέλιξη νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος της 85χρονης προήλθε από παθολογικά αίτια, αφού οι περίοικοι που μίλησαν -λίγο αργά, βέβαια- ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *