ροή ειδήσεων

Ίσως το ομορφότερο σκάφος στον κόσμο (φώτο-βίντεο)



Το σκάφος που είναι συνώνυμο της χλιδής και διεκδικεί το βραβείο και το καλύτερο "εσωτερικό"...
στην έκθεση του Μονακό είναι μήκους 60 μέτρων και φέρει το όνομα J'Ade. Με πισίνα, ενυδρείο, τζακούζι και ένα εσωτερικό γκαράζ, το σκάφος που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των πιο πολυτελών και όμορφων στον κόσμο.


Σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία CRN, το μήκους 60 μέτρων σκάφος, «J'ade» ήταν φέτος υποψήφιο για το βραβείο «καλύτερο εσωτερικό», στην έκθεση πολυτελών σκαφών του Μονακό.
Η αλήθεια είναι το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό του ένα ταχύπλοο μήκους οκτώ μέτρων, με απόλυτη άνεση, ενώ όταν το «γκαράζ» του είναι άδειο μπορεί να μετατραπεί σε μια ιδιωτική, φυσική πισίνα!

Το ιδιόκτητο σκάφος δημιουργήθηκε από το «Studio Zuccon International Project» και στόχος των σχεδιαστών του ήταν να μπορούν να νιώθουν οι επιβάτες του «ένα με τη θάλασσα».
Μάλιστα, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δέκα άτομα σε τέσσερις καμπίνες και στην σουίτα του ιδιοκτήτη, καθώς και 13 μέλη του πληρώματος.
Μάλιστα, εκτός από το πανέμορφο, θαλάσσιο γκαράζ, το «J'ade» έχει επίσης ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα χαμάμ, για να νιώθουν οι επιβάτες όσο πιο άνετα και όμορφα γίνεται!
Τέλος, στα τέσσερα καταστρώματά του, το υλικό των εσωτερικών χώρων αποτελείται από ξύλο καρυδιάς Canaletto αλλά και ξύλο τριανταφυλλιάς!













Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *