ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιτήδειοι πετάνε φόλες στην Κρεμαστή !


Αναγνώστης:
Στην περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι που πραγματικά δεν το χωράει ανθρώπινος νους....
Κάποιοι επιτήδειοι αποφάσισαν εξ’ αφορμής του μυαλού τους να «καθαρίσουν» κατά την γνώμη τους την περιοχή από τους σκύλους και τις γάτες , για να «καθαρίσει» ο τόπος... και δεν αναφέρομαι μόνο σε αδέσποτα ζώα… αλλά και σκύλους και γάτες μέσα σε αυλές σπιτιών.

Πιο συγκεκριμένα, επιτήδειοι γυρνάνε στο χωριό της Κρεμαστής και πετάνε φόλες (σε μορφή ξηρής τροφής ή φαγητού) όχι μόνο σε διάφορα σημεία του χωριού (ανοιχτούς χώρους) αλλά ιδιαίτερα στις αυλές και στους κήπους των σπιτιών. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Έχουν σκοτωθεί αρκετοί σκύλοι και γάτες ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από την παραλία και στο Κολωνάκι.

Δεν ξέρω τι ακριβώς παράνοια ή διαστροφή βρίσκεται πίσω από αυτήν την αλλόκοτη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, όμως πρέπει να σταματήσει! Δεν είναι δυνατόν αφενός να καταπατάνε ξένη ιδιοκτησία και αφετέρου να σκοτώνουν αθώες ψυχές… Έχει γίνει καταγγελία και στην Εισαγγελία Ρόδου για το περιστατικό αυτό.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τους κατοίκους της Κρεμαστής για τα περιστατικά αυτά και να τους επιστήσω την προσοχή ιδιαίτερα αν έχουν σκύλους ή γάτες να είναι πολύ προσεχτικοί ώστε αν αποφευχθούν και άλλοι θάνατοι. Επίσης, αν βρίσκετε τέτοιου είδους πράγματα στο δρόμο ή την αυλή σας να το στείλετε για ανάλυση και να καταγγείλετε το περιστατικό μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία. Επίσης αν δείτε κάποιον να φέρετε περίεργα καλό θα είναι να πάτε και να το αναφέρεται ούτως ώστε να παρακολουθηθεί από τους αρμόδιους.

Ας σταματήσει πλέον αυτή η τρέλα!
Κάποιος πρέπει να βάλει φρένο σε όλη αυτή την ιστορία!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *