ροή ειδήσεων

ΦΡΙΚΗ στην Σαντορίνη: Όχι μόνο την βίαζαν και την βιντεοσκοπούσαν, αλλά ακόμη την...


Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια που έζησε μια 30χρονη γυναίκα από το Καμερούν...που έγινε δια της βίας πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, αρχικά στα χέρια ενός Έλληνα που θεωρούσε φίλο της στη Σαντορίνη και στη συνέχεια στο στούντιο ενός εντελώς αγνώστου σ' αυτήν στη Θεσσαλονίκη!

Η νεαρή Αφρικανή κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Θήρας την περασμένη Πέμπτη και κατήγγειλε ότι ο 31χρονος με τον όποιο διατηρούσε φιλικές σχέσεις την χτυπούσε από τις αρχές Σεπτεμβρίου και την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί του και με έναν 24χρονο, τις οποίες κατέγραφαν με ψηφιακή βιντεοκάμερα!
Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος δεν περιορίστηκε στην προσωπική του «απόλαυση», αλλά την έπεισε να πάει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκεί την παρέλαβε ένας 51χρονος και την μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έμοιαζε με κινηματογραφικό στούντιο και την εξανάγκασε να έχει σεξουαλικές επαφές με άγνωστά της άτομα, ενώ ο ίδιος βιντεοσκοπούσε!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο που οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου η οποία του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου. Στο σπίτι του στη Σαντορίνη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας υπολογιστής τα περιεχόμενα του οποίου εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..
Σε βάρος του 24χρονου και του 51χρονου από τη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, ενώ ερευνάται ποια ήταν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις ερωτικές σκηνές με την 30χρονη και αν γνώριζαν ότι την βιντεοσκοπούσαν παρά την θέλησή της.
πηγή: Protothema.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *