ροή ειδήσεων

Συνέχεια στη φρίκη: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Βρετανό όμηρο Αλαν Χένινγκ [εικόνες&βίντεο]



Στην εκτέλεση και του Βρετανού ομήρου, Αλαν Χένινγκ, φαίνεται πως προχώρησαν... με τον ίδιο απάνθρωπο τρόπο οι τζιχανιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως καταγράφεται σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο άτυχος Βρετανός, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, ο οποίος είχε απαχθεί στη Συρία πριν από περίου εννέα μήνες.

Το σκηνικό της φρίκης είναι ακριβώς το ίδιο, ενώ, ο δήμιος απειλεί τον Ντέιβιντ Κάμερον τονίζοντας ότι το αίμα του Χένινγκ είναι στα δικά του χέρια, έπειτα από την απόφαση της Βρετανίας να χρησιμοποιήσεις στρατιωτική βία κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

Στο τέλος του βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Αλλο ένα μήνυμα προς την Αμερική και τους συμμάχους της», εμφανίζεται άλλος ένας όμηρος του Ισλαμικού Κράτους, ένας αμερικανός που ονοματίζεται ως Πίτερ Κέσινγκ.
Παράλληλα ο μασκοφόρος άνδρας ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΗΠΑ: Ομπάμα ξεκίνησες τους εναέριους βομβαρδισμούς στη Συρία που συνεχίζουν να χτυπάνε τους ανθρώπους μας, οπότε είναι δίκαιο να χτυπήσουμε τους δικούς σου ανθρώπους».

Πολύ σκληρές εικόνες







Ο νέος όμηρος Πήτερ Κάσινγκ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *