ροή ειδήσεων

Την Κάσο και την Κάρπαθο επισκέφθηκαν γιατροί της «Ανοιχτής Αγκαλιάς»



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις προσέφερε η ομάδα της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στους κατοίκους... της Καρπάθου και της Κάσου, ενώ οι εθελοντές γιατροί αντιμετώπισαν επιτυχώς και ένα έκτακτο περιστατικό πρόωρου τοκετού.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προληπτικής Ιατρικής, οι γιατροί της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» επισκέφθηκαν την Κάσο και την Κάρπαθο, το διάστημα 7-14 Σεπτεμβρίου και εξέτασαν παιδιά και ενήλικες, ενώ κατέγραψαν και τις υγειονομικές ανάγκες των δύο νησιών.

Στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου ένα έκτακτο περιστατικό πρόωρου τοκετού αντιμετωπίστηκε από τη γυναικολόγο, την εντατικολόγο και την υπόλοιπη Ομάδα της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», ενώ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ έγινε αεροδιακομιδή της επιτόκου στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Στην Κάρπαθο και την Κάσο, εκτός των ιατρικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκαν βιοχημικές εξετάσεις, εμβολιασμοί στα παιδιά και εντοπίστηκαν δύο σοβαρά αδιάγνωστα περιστατικά.

Επίσης, συνεπής με την υπόσχεση που είχε δώσει η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Κάσου, τους παρέδωσε εξοπλισμό και εποπτικά μέσα.

health.in.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *