ροή ειδήσεων

ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Αντί να καταργήσουν το σπατόσημο, το επιβάλλουν σε ολα τα αεροδρόμια.


Υπαρχει μεγαλύτερο έγκλημα απο την φοροδιαφυγή της Χόχτιφ στον αερολιμένα Αθηνών; Υπάρχει... και έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτό. Δεν ειναι άλλο απο το περιβόητο "σπατόσημο" και τις προκλητικές χρεώσεις των γερμανων που κατέστρεψαν το γεωγραφικό πλεονέκτημα της Αθήνας ως κόμβου αερομεταφορών σε 3 Ηπείρους!
Εκτος απο την καταστροφη που επέφερε στον τουρισμό της Αθήνας, έτρεψε σε φυγή τις αεροπορικές εταιρειες προς όφελοςτου αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. Μονο παραφρονες ή μειοδότες θα υπέγραφαν την σύμβαση του Ελ. Βενιζελος που μετέτρεψε την Αθήνα απο παγκόσμιο κόμβο σε περιφερειακό αεροδρόμιο. Ενα αεροδρόμιο που θα χρησιμοποιούσαν μονον όσοι είχαν σκοπό να επισκεφθούν την Αθήνα και δεν μπορούσαν να το αποφύγουν. Οπως π.χ. το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Ο όρος δε της απαγόρευσης λειτουργίας αλλου αεροδρομίου σε ακτίνα 150 χιλιομέτρων (σε ευθεία γραμμή) μονο κατοχικός θα μπορούσε να χαρακτηρισθει σε μια δήθεν "ελεύθερη" οικονομία. Απεδείχθη όμως καταστροφικός για Στερεά και Κεντρική - Ανατολική Πελοπόννησο. Δείχνει όμως και την κτηνώδη βουλιμία των δήθεν "επενδυτών" που δεν δίστασαν να καταστρέψουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διεθετε η Αθήνα, για να εισπράττουν εκβιαστικά απο όποιον δεν μπορούσε να αποφύγει τα Σπατα. Προς όφελος της Τουρκίας φυσικά, γεγονός που μπορει να ειναι τυχαίο. Όσο τυχαία ειναι η διαχρονική στήριξη της Γερμανίας στην Τουρκια με θύμα την Ελλαδα.
Αντί λοιπόν τωρα που ανακάλυψαν ολοι την αξία της ανταγωνιστικότητας, να διορθωθεί αυτη η εγκληματική στρέβλωση, τι κάνουν; Μα φυσικά την μεταδίδουν ως φορολογικό Έμπολα και στα υπόλοιπα αεροδρόμια που θα "ιδιωτικοποιηθούν". Με ολέθριες συνέπειες για τον Ελληνικο τουρισμό. Προς όφελος παλι της Τουρκίας, η οποία μπορει ακομα και πριμοδοτεί τις αεροπορικές εταιρειες που της πηγαίνουν τουρίστες, πράγμα που η Ελλαδα απαγορεύεται να κανει λόγω της ΕΕ!
Φανταστείτε λοιπόν μια ξένη αεροπορική εταιρεια να θέλει να φέρει τουρίστες στην Ανατολική Μεσόγειο. Που την συμφέρει να τους παει;
Έγκλημα πρώτου μεγέθους.
http://olympia.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/14 22:32

    Από το να πληρώνω 100άδες άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους της ΥΠΑ,προτιμώ να πληρώνω
    "κεφαλικό" φόρο και να έχω αεροδρόμιο της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *