ροή ειδήσεων

Η GREKLAND PANORAMA 2015 προωθεί και στηρίζει τον Ελληνικό Πολιτισμό



Στο πλαίσιο της 2ης διοργάνωσης της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα στην Σουηδία, ....
GREKLAND PANORAMA 2015, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την στήριξη αλλά και προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Σουηδία.
Μετά από 350 παραστάσεις, πάνω 210.000 συμμετέχοντες σε 17 χώρες, πέντε μοναδικές παραστάσεις με την ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ - “SOCRATES NOW” θα δοθούν 13 - 17 Φεβρουαρίου 2015, στα αγγλικά με σουηδικούς υπότιτλους στην Στοκχόλμη.
Για πρώτη φορά το Σουηδικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το διεθνώς αναγνωρισμένο κλασικό έργο του Πλάτωνα της δίκης του Σωκράτη, σε ένα μονόλογο από τον διακεκριμένο και βραβευμένο ερμηνευτή - καθηγητή, Γιάννη Σιμωνίδη.
Η παράσταση αποτελεί έναν εκπαιδευτικό, δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο διασκέδασης που δίνει την δυνατότητα στο κοινό (μικρούς και μεγάλους) την σπάνια και μοναδική ευκαιρία να συμμετέχει στο «δικαστήριο» της αρχαίας Αθήνας , όπως ο Σωκράτης δικάζονταν για τη ζωή του με την μέθοδο της μαιευτικής.
Ο ερμηνευτής, θα ακούσει και θα αντιμετωπίσει τους «κατηγόρους» του με την εξυπνάδα, το χιούμορ του, την κοινή λογική και το θάρρος των πεποιθήσεών του. Θα συζητηθούν θέματα με επιχειρήματα για την αρετή, την δικαιοσύνη, την πολιτική , το καθήκον του πολίτη , την αγάπη της ζωής και της ελπίδας στο θάνατο έτσι ώστε το κοινό να βγάλει στο τέλος τα δικά του συμπεράσματα.
Η GREKLAND PANORAMA είναι υπερήφανη που θα αναδείξει για πρώτη φορά το έργο της «ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ» στο Σουηδικό κοινό.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *