ροή ειδήσεων

Ασημένια Μυρωδιά: Είχε ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ η παρουσιάστρια που ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ μετά από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ πλαστική! (PHOTOS)


Συγκλόνισε το πανελλήνιο η αυτοκτονία της Ασημένιας Μυρωδιά, της 29χρονης παρουσιάστριας που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της,.... δίνοντας τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της περασμενης Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της παρουσιάστριας του Extra 3, τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο για την Ασημένια ήταν ήδη πολύ αργά.
Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η 29χρονη πριν από ενάμιση μήνα έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. «Ηθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν την έχει ανάγκη , αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε... κλείστηκε στο σπίτι της. Από εκείνη την ημέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχθηκε να τη δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε» δήλωσαν φίλοι της στην Espresso.



Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια και ο θάνατος του συντρόφου της από καρκίνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ασημένια Μυρωδιά πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια εξ αιτίας του θανάτου του πατέρα της από καρδιακό επεισόδιο, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια Λυκείου. Παρόλα αυτά, η Ασημένια κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της, τον Νίκο. Μαζί σκόπευσαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ο Νίκος διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.
Η Ασημένια μετά τον θάνατό του χρειάστηκε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της. Κυνήγησε το όνειρό της και σπούδασε δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή «Via travel fashion» στο κανάλι Extra 3. Όταν η μητέρα της άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας η Ασημένια προσπαθούσε να είναι στο πλάι της. Τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστής καφετέριας στο Σύνταγμα.


Η κολλητή της 29χρονης παρουσιάστριας, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, την είδε μια μόλις μέρα πριν αυτοκτονήσει και μίλησε στο star.
«Είχε παραμορφωθεί από το κλάμα και την αϋπνία. Η μύτη της είχε αλλάξει από την πλαστική, αλλά δεν ήταν και τόσο τραγικό. Εκείνη το έβλεπε τραγικό» λέει, και συνεχίζει:
«Ήτανε χάλια. Μου είπε “σε παρακαλώ, έλα να σε δω”, γιατί προσπαθούσα να την δω σχεδόν ένα μήνα παρόλο που μέναμε με τρία στενά διαφορά. Ήτανε χάλια λες και μίλαγα σε ένα φυτό. Δεν είχε επαφή. Της έλεγα “σε παρακαλώ, απάντα μου. Πες μου κάτι”. “Δεν έχω να σου πω τίποτα”, μου απάντησε».
Αυτή, ήταν και η τελευταία συνάντηση που είχε με την φίλη της, καθώς λίγες ώρες μετά, έδωσε τέλος στη ζωή της.



iefimerida


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *