ροή ειδήσεων

Εφτάψυχος Παναθηναϊκός! Νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού με απίστευτο φινάλε (VIDEO)



Πραγματοποιώντας επική ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα και παρά τις πολλές απουσίες... ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 77-76 του Ολυμπιακού στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ και “αγκάλιασε” το κύπελλο. Κορυφαίοι των “πρασίνων” οι Μπατίστα και Παππάς.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς και με τον Μπατίστα να κάνει εξαιρετική δουλειά κατάφεραν πολύ νωρίς να προηγηθούν με διψήφια διαφορά (14-4), εκμεταλλευόμενοι την αστοχία του Ολυμπιακού στα τρίποντα και την κακή (σε εκείνο το σημείο του αγώνα) απόδοση του Σπανούλη.

Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους και με τους Λοτζέσκι, Λαφαγέτ κάλυψαν γρήγορα την διαφορά. Στο τέλος της δεύτερης περιόδου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 33-28, όμως ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σερί 17-0 του Ολυμπιακού ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα επιθετικά ριμπάουντ και την άνοδο της απόδοσης του Σπανούλη για να φτάσει σε διψήφια διαφορά.

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με την ομάδα του Μπαρτζώκα να παίρνει προβάδισμα 11 πόντων, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Παππάς και ο Μπλουμς έδωσαν πολύτιμες λύσεις στον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι το 35ο λεπτό η διαφορά παρέμενε διψήφια. Τότε ο Παππάς με έξι συνεχόμενους πόντους μείωσε στους 4 (66-70) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Λοτζέσκι με ένα ακόμα τρίποντο έστειλε τον Ολυμπιακό στο +8 (68-75) 1:55 πριν το τέλος και πολλοί πίστεψαν πως το ματς τελείωσε. Ωστόσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν διαφορετική άποψη.

Δύο καλάθια του Σλότερ και ένα τρίποντο του Διαμαντίδη μετά από επιθετικό ριμπάουντ έστειλαν το ματς στα ίσα (75-75), την ώρα που ο Ολυμπιακός σπαταλούσε ευκαιρίες, κυρίως, με τον Πρίντεζη.

Έξι δεύτερα πριν το τέλος ο Διαμαντίδης έστειλε τον Σλούκα στις βολές, ωστόσο ο γκαρντ των Πειραιωτών ευστόχησε σε μία από τις δύο και στην τελευταία, ουσιαστικά επίθεση του αγώνα, όλη η άμυνα του Ολυμπιακού έπεσε πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού ο οποίος πάσαρε στον Μπατίστα που κάρφωσε στον αιφνιδιασμό και έδωσε μία τεράστια νίκη στη νεανική ομάδα του Ιβάνοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 33-32, 49-60, 77-76.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Διαμαντάκος, Σλότερ 7, Μποχωρίδης 5 (1), Γιάνκοβιτς 11, Φώτσης 7 (1), Παππάς 19 (3), Μπλουμς 8 (2), Διαμαντίδης 8 (2), Μπατίστα 12.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 6 (2), Χάντερ 6, Ντάνστον 10, Σπανούλης 12 (2), Μάντζαρης 3 (1), Σλούκας 3, Λαφαγιέτ 7 (1), Λοτζέσκι 16 (4), Πρίντεζης 13.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *