ροή ειδήσεων

Μεγάλο ΛΑΜΟΓΙΟ ο ΡΑΝΙΕΡΙ: από το 2004 μέχρι σήμερα έχει βγάλει από τις ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…12.000.000 ευρώ!!!



Τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ΚΑΘΕΤΑΙ!
Μετρ των… απολύσεων και των αποζημιώσεων....

ο Ιταλός προπονητής που ετοιμάζεται…να τινάξει την μπάνκα της Ελλάδας στον αέρα – Ο Σαρρής ανέλαβε την ευθύνη, όλοι μας θα… πληρώσουμε

Ο Εντμουντσον σκοράρει για τα Νησιά Φερόε και χαρίζει στην εθνική του ομάδα το πιο ένδοξο βράδυ της ιστορίας της. Αυτό το γκολ ίσως οδηγήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην 6η απόλυσή του την τελευταία 10ετία, σχολιάζει το gazzetta.

Το μόνο που κάνει τους ανθρώπους της ΕΠΟ να διστάζουν είναι το ποσό της αποζημίωσής του, μιας και ο 63χρονος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια το οποίο προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Παρόλα αυτά ακόμη κι αυτό το εμπόδιο, λογικά, θα ξεπεραστεί και ο Ρανιέρι θα αποδείξει – ξανά – ότι είναι ο “Μίδας των αποζημιώσεων”.

Ο θυμόσοφος λαός μας συνηθίζει να λέει “καλύτερα να τον ντύνεις, παρά να τον ταΐζεις”, για κάποιον που του… αρέσουν οι επισκέψεις στα ψυγεία. Με τον Ρανιέρι αλλάζει το ρητό σε “καλύτερα να τον κρατάς, παρά να τον διώχνεις”, μιας και όπως θα δούμε ΜΟΝΟ από αποζημιώσεις έχει κερδίζει 12.000.000 ευρώ από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως…

Ο πρώτος που του έδωσε το τσεκ ύψους 1.200.000 ευρώ ήταν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Η 2η θέση που πήρε η ομάδα του το 2004, δεν άρεσε στον Ρώσο που ήθελε να δει τα πολλά δις που είχε ξοδέψει να τον στείλουν στην κορυφή. Βέβαια, το δρόμο του… αποχωρισμού έκανε πιο εύκολο ο Ράφα Μπενίτεθ που άφηνε τότε την Βαλένθια για τη Λίβερπουλ. Ετσι, ο Ιταλός, που είχε άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, πήρε ξεκάθαρα πιο μικρό ποσό από τα 2.500.000 ευρώ/χρόνο που τσέπωνε.

Ωστόσο, ούτε ο ήλιος της Βαλένθια ήταν ικανός να… ζεστάνει την καρδιά των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από την Στεάουα στο UEFA συνεδρίασαν εκτάκτως για να τον απομακρύνουν. Ετσι, οκτώ μήνες από την ανακοίνωση της πρόσληψής του, ανακοινώθηκε η αποχώρησή του. Πόσα πήρε από τις “νυχτερίδες” από τις οποίες έφυγε… νύχτα; 5.000.000 ευρώ! Τα χρήματα αυτά ήταν αρκετά για να τον κρατήσουν 2 χρόνια σε… διακοπές.

Η Πάρμα, όμως, φρόντισε να τον βγάλει από την ανεργία και ο Ρανιέρι ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν κρατώντας την ομάδα στη Serie A ως… δια μαγείας. Πέντε μήνες αργότερα την… έκανε για τη Γιουβέντους. Την πρώτη του χρονιά οδήγησε την ομάδα του Τορίνο στην 3η θέση. Την επόμενη όμως και πάλι σε έκτακτο συμβούλιο αποφασίστηκε ότι πρέπει να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας, μιας και η «κυρία» έπρεπε να βρει άλλο κύριο. Το ποσό του 1.300.000 ευρώ έκανε πιο γλυκό το… φευγιό του.

Επόμενος σταθμός του η Ρόμα, στην οποία κούνησε μαντίλι τον Φλεβάρη του 2011. Μετά ήρθε η Ίντερ στην οποία, τον… άντεξαν μόλις έξι μήνες.

Η πρόκληση της Μονακό ήρθε στα χέρια του. Εκείνος δεν είπε «όχι». Οι Μονεγάσκοι επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία και το μόνο που ήθελαν απ’ αυτόν ήταν να «ρίξει σκόνη» στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν τα κατάφερε. Ετσι, εισέπραξε 5.000.000 τον περασμένο Μάιο και η μοίρα τον έφερε στην Εθνική.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε…


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/14 23:37

    o ranieri sas ftaiei pou sas pianei kotsous...megalos magas ine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/14 11:23

    Αυτα δεν τα ηξεραν?
    Και γιατι να τον διωξουν?
    Να τον βαλουν προπονητη κατσικιων γιατι τα προβατα μας νικησαν.
    Ετσι δεν παιρνει αποζημιωση και θα παραιτηθει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *