ροή ειδήσεων

Στη φάκα 30χρονη Σέρβα: Eμπλέκεται σε κύκλωμα πορνείας και έστειλε 330.000 ευρώ σε κυπριακή τράπεζα



ΔΗΛΩΝΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Η τσιμπίδα της Οικονομικής Αστυνομίας έπιασε μια 30χρονη Σέρβα που διέμενε στην Ελλάδα...
μαζί με τον 49χρονο άνδρα της, εμπλέκεται σε κύκλωμα πορνείας και συνάμα διοχέτευε χιλιάδες ευρώ σε κυπριακές τράπεζες, τη στιγμή που δήλωνε μηδενικά εισοδήματα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Οικονομική Αστυνομία και προωθήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η 30χρονη είχε λογαριασμό που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από τα μηδενικά εισοδήματα που δήλωνε.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, μετά από εισαγγελική παραγγελία, σχετικά με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, για 30χρονη υπήκοο Σερβίας και τον 49χρονο ομογενή σύζυγό της. Οι δυο τους τα έτη 2010-2013 είχαν αποκομίσει χρηματικό ποσό ύψους 330.000 ευρώ τουλάχιστον, που διοχέτευσαν σε κυπριακή τράπεζα.

Το χρηματικό ποσό προήλθε από παράνομες δραστηριότητες, κυρίως της 30χρονης, που το 2010 είχε συλληφθεί για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα επ' αμοιβή πρόσωπα. Οπως διαπιστώθηκε, το διάστημα 2007-2009 στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (κοινούς και ατομικούς) κατατέθηκαν συνολικά 175.826,60 ευρώ, πολύ πάνω από τα δηλωθέντα ακαθάριστα εισοδήματά τους, χωρίς να εξακριβώνεται η πηγή προέλευσής τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το έτος 2010 είχαν δηλώσει συνολικά 23.989 ευρώ, ενώ το έτος 2011 η 30χρονη είχε δηλώσει ζημία 14.212 ευρώ και ο 49χρονος μηδενικό εισόδημα. Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος μεταφοράς συνολικά 284.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό κυπριακής τράπεζας με δικαιούχο την 30χρονη. Για την υπόθεση έχει ήδη αποσταλεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις κυπριακές αρχές.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *