ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα 7 απαγορευμένα φαγητά πριν από το σεξ



Μπορεί να λένε πως ο έρωτας περνά από το στομάχι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως για όλα τα φαγητά...

Αν λοιπόν σκοπεύεις να καταλήξεις στο κρεβάτι με το έτερον σου ήμισυ ή ακόμα χειρότερα με κάποιον που δεν γνωρίζεις και τόσο καλά, φρόντισε να αποφύγεις ορισμένες τροφές που σου φέρνουν υπνηλία, φούσκωμα, δυσοσμία και γενικά κάνουν το παν για να ρίξουν τη λίμπιντο σου στον πάτο. Πέρα από αυτές που οι περισσότεροι γνωρίζουν και αποφεύγουν (σκόρδο, κρεμμύδι, φασόλια κ.α.) υπάρχουν και ορισμένες άλλες, όπως:

1. Hot Dog: Αν και απολαυστικά, τα hot dog δεν είναι η καλύτερη επιλογή φαγητού πριν από το σεξ. Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε κορεσμένα λιπαρά φράζει τις αρτηρίες του πέους και του κόλπου ρίχνοντας έτσι τη σεξουαλική σου διάθεση.
2. Μέντα: Η μέντα σε βοηθά να διατηρείς την ανάσα σου δροσερή, έρευνες όμως έχουν δείξει ότι μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, ρίχνει τη λίμπιντο και προκαλεί ...ρέψιμο.
3. Τηγανητές πατάτες: Όπως και με τα hot-dog, τα τρανς-λιπαρά επηρεάζουν και εδώ αρνητικά τα επίπεδα της τεστορερόνης και την κυκλοφορία του αίματος, η μεγάλη τους περιεκτικότητα σε αλάτι εμποδίζει τη στύση του άντρα (ειδικά εάν έχει υψηλή πίεση), ενώ το νάτριο προκαλεί φούσκωμα. Εάν θέλεις να φας οπωσδήποτε πατάτες, προτίμησε τις ψητές.
4. Κονσέρβες: Όλα τα κονσερβοποιημένα φαγητά περιέχουν νάτριο σε μεγάλο ποσοστό με αποτέλεσμα να προκαλούν φούσκωμα.
5. Αλκοόλ: Ένα ποτό ή ένα ποτηράκι κρασί θα σε χαλαρώσει και θα ανεβάσει τη λίμπιντο σου στα ύψη, σε περίπτωση όμως που το παρακάνεις θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο. Το αλκοόλ μειώνει την ευαισθησία σου στο άγγιγμα, εξασθενεί τους οργασμούς και προκαλεί υπνηλία.
6. Πλιγούρι βρώμης: Μπορεί να είναι ένα θρεπτικό και υγιεινό πρωινό, σε μεγάλες όμως ποσότητες μπορεί να μειώσει τη σεξουαλική σου διάθεση και να σου προκαλέσει φούσκωμα.
7. Φρούτα μετά το φαγητό: Η κατανάλωση φρούτων αμέσως μετά το φαγητό προκαλεί δυσπεψία, φούσκωμα και εντερικά προβλήματα. Καλό θα είναι να περιμένεις τουλάχιστον δύο ώρες από τη στιγμή που τελειώνεις το γεύμα σου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *