ροή ειδήσεων

Διαρρήκτης προκάλεσε το θάνατο 89χρονης στην Κάλυμνο



Θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου...
Με την υπόθεση 28χρονου Καλύμνιου, που κατηγορείται για το θάνατο 89χρονης την οποία χτύπησε όταν μπήκε στο σπίτι της με σκοπό την κλοπή, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση του Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2014, μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του και μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος παίρνοντας το δρόμο για τις φυλακές όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 28χρονο Καλύμνιο και για τις οποίες θα λογοδοτήσει αύριο ενώπιον του δικαστηρίου είναι θανατηφόρα βλάβη και κλοπές, σύμφωνα με τη rodiaki.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 28χρονος στις 26 Ιουνίου 2013 μπήκε στο σπίτι της 89χρονης στην περιοχή Αγία Τριάδα Καλύμνου και την χτύπησε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα μηριαίου. Η 89χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλύμνου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από την οποία και επήλθε ο θάνατός της στις 16 Ιουλίου 2013.

Ο 28χρονος κατηγορείται επίσης και για κλοπές και απόπειρα και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου 2013 μπήκε σε σπίτι Ελληνίδας στην Κάλυμνο και αφαίρεσε διάφορα χρυσά κοσμήματα, 30 εργόχειρα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ. Αλλά και την 1η Ιουλίου 2013 ο 28χρονος κατηγορείται ότι μπήκε σε σπίτι Έλληνα και αφαίρεσε 350 ευρώ, ένα χρυσό σταυρό και μία χρυσή βέρα. Ο ίδιος δράστης επιχείρησε δύο φορές στις 21 και στις 26 Ιουνίου να εισέλθει σε σπίτια Ελλήνων στην Κάλυμνο με σκοπό την κλοπή όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *